Elegantne barve za nohte

Hladno januarsko vreme od nas terja predvsem veliko zimske garderobe, plastenja oblačil in tistih najtoplejših materialov. Bistveni so tudi dodatki, sploh volnene kape, šali in nenazadnje rokavice. A čeprav so naše roke v tem obdobju pogosto skrite, ostaja večno pravilo, naj bodo naši nohti vedno lepo urejeni, saj je to, poleg našega obraza in nasmeha ena prvih stvari, ki jih človek opazi na nas. Zima vedno znova ponudi kar nekaj izredno elegantnih odtenkov tudi med laki za nohte, mnogi med njimi pa, ne glede na tekoče trende, ostajajo večno zaželeni.

Pinterest
Pinterest

Med najbolj klasično prefinjenimi so seveda vsi nežni, mlečni odtenki, ki še tako kratke ali morda nekoliko čudno oblikovane nohte spremenijo v zelo naravno lepe in urejene. Poleg slednjih so super izbira tudi rdeči nohti, a bolj kot tisti v kričečih tonih bodo prefinjeno izgledali nekoliko bolj umirjeni, sploh mešanice z vijolično, sivo, v rjavi in nude. Še ena od barv, s katero ne moremo zgrešiti, je modra, a vendar ne vsaka. Predvsem se pozimi zanesimo na zelo temne odtenke, ki se včasih spogledujejo z zeleno ali celo črno. Slednja namreč, skoraj toliko kot mlečna, nudi super podlago za vse mogoče poslovne ali večerne looke, črn lak na nohtih pa hkrati še tako casual outfit spremeni v izredno prefinjenega.

Pinterest
Pinterest

Ne glede na izbran zgoraj omenjen odtenek bodimo vsakokrat pozorne na okrušenost ali zbledelost, saj je to vedno out, hkrati pa se tokrat obrnimo k lesku, saj ta nekako prevladuje, medtem ko so mat nohti za ta hip postavljeni na stranski tir.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.