Elegantne obleke za delovne priložnosti

Topla sezona vedno znova nudi čudovite opcije za vse možne priložnosti, nenazadnje se povsem osveži in nekako celo pomladi tudi naš poslovni look, kjer v ospredje že v prvih toplejših dneh stopijo ravno obleke. Slednjih je za delovni čas kar nekaj, predvsem pa tudi letos ostajamo zveste naslednjim klasikam, s katerimi preprosto ne moremo zgrešiti:

Pinterest

Srajčne obleke

So nedvomno številka ena med spomladanskimi in poletnimi, celo jesenskimi kosi za službo, saj v njih v hipu delujemo urejeno in zelo dodelano, zraven pa potrebujemo zgolj primerno obutev, kot so na primer elegantni sandali, salonarji, balerinke ali celo fine superge. Poleg najpopularnejših v beli in črtasti so super modne tudi srajčne obleke v nešteto naravnih, nude tonih, letos pa so v trendu še vse tiste pastelne, intenzivno zelene, pink in modre. Za piko na i ne pozabimo na usnjen pas, ki pa ga z lahkoto nadomestimo tudi s svileno ruto.

Pinterest

Ravno krojene obleke

Torej tisti kroj, ki skriva trebuh ter tako izpusti linijo telesa. Naj ne bo prekratka, pa čeprav so ravno mini modeli letošnjo toplo sezono izredno IN. Za delo so primernejše tiste do kolen, torej midi dolžin, s kratkimi rokavi ali celo brez njih, z razporkom in morda dekorativnim elementom v obliki gumbov, vezenin in podobnega.

Pinterest

Denim obleke

So vsekakor nekoliko bolj sproščene in zato morda namenjene delovnemu mestu, kjer ni zahtevan preveč uraden look, ali pa so vsaj odlična opcija ob petkih, kot je to pogosto v modi. Izbirajmo raje temnejši denim oziroma enobarven in ne spran, tudi ne strgan.

Pinterest

Tovrstne obleke so pogosto krojene po vzoru srajčnih ali blazer modelov, letos pa gre poudariti predvsem tiste v nevtralnih tonih, torej peščene, bež, bele, črne, pa tudi opaznejše, recimo rumeni, pink ali celo vijolični.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.