Še vedno aktualen potisk sadja

Ko sem ga pred mnogimi leti zagledala, sem pomislila: to je res prava stvar za poletno modo! Ananasi, limone, jagode, lubenice in potem zraven še tropske rože so poskrbeli za razigranost in igrivost, pa tudi za poletne kolekcije, ki niso bile nikoli dolgočasne. Tudi Max&Co se je odločil za podobne potiske in nam za toplo sezono ponuja široke hlače, dvodelne komplete, obleke in bombaž, da bomo imele res noro lepo poletje.

Na beli podlagi je vse še lepše! Ker so te tkanine tako bogate, ne potrebujemo posebnih dodatkov zato, da dopolnjujemo podobo. Dovolj je, če imamo ob sebi preprosto torbo iz rafije, špagarice (visoke ali nizke) in ogromen nasmeh. Poletje namreč prinaša tudi svobodo in verjamem, da je marsikatera izmed nas z glavo že na dopustu (upam, da vidite mojo dvignjeno roko!). Ma&Co nam ponuja tudi naravne materiale, od lanu do bombaža, ki v topli sezoni delujejo še posebej lahkotno in sveže. Tudi mešanje različnih potiskov ostaja aktualno, zato se lahko s temi kosi mirno poigrate tako, kot vam je najbolj všeč.

Must have: dvodelni seti, letos jih je res ogromno!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.