Erborian: znanost korejske lepote za brezhibno kožo

Ko sem že bila prepričana, da sem preizkusila vse možne kreme in serume za obraz, maske, pilinge in sredstva za čiščenje kože ter odstranjevanje make-upa, sa je v mojem življenju pojavil Erborian. In to po naključju, zato že vem, da gre za stvar, ki je toliko bolj pomembna, saj je pri meni tako, da v kolikor se zgodi po naključju, potem je že poslano z višjega. Morda se vam bo zdelo, da pretiravam, ampak to linijo izdelkov dejansko morate preizkusiti tudi ve in razlogov je ogromno. Začela bi s tem, da temelji na korejskem konceptu lepote, ki je povsem drugačen od našega, predvsem pa se osredotoča na čiščenje kože, saj brez pravega in globinskega čiščenja ni prave lepote. Prepričala sem se, da so Korejke obsedene z lepoto in jo jemljejo zelo resno, tako resno, da vzgajajo že svoje male otroke v tem duhu. Posledično je korejska kozmetična industrija zelo napredna, morda sploh ne veste, da so vse BB kreme nastale prav po njihovi zaslugi. Kapo dol.

Foto: osebni arhiv
Foto: osebni arhiv

Erborian v sebi združuje veliko znanja, po eni strani moč tradicionalnih korejskih sestavin in popolnih tekstur izdelkov, po drugi francosko znanje za učinkovite, inovativne izdelke. Vse to sta spravili skupaj dve ženski, korejska kozmetična strokovnjakinja in znanstvenica, Hojung Leeter ena glavnih francoskih inovatork na področju kozmetike, Katalin Berenyi. Če ste malo nore na dišeče produkte tako kot jaz, lahko že zdaj napovem, da se boste v te izdelke zaljubile. Najtežje pa je sedaj izbrati, katere so top, saj sem preizkusila skoraj vse, tudi zato, ker sem večino kolekcije nakupila v Milanu med tednom mode in ostala očarana. Tam sem namreč našla vse “travel size” izdelke, ki mi še kako pridejo prav, saj sem veliko na poti, a tudi drugače se mi zdi, da so manjši izdelki kar boljši takrat, ko se želimo prepričati, ali zadeva dejansko deluje.

Foto: osebni arhiv

Zdaj pa še moj osebni izbor, ki bi bil lahko mimogrede še daljši, saj so vsi izdelki zelo posebni in prijazni tako, da se v njih kar zaljubiš.

Erborian CC krema

Najbrž njihov top izdelek in če se boste odločile za nakup, vam bo tudi jasno, zakaj. Moja je v gold tonu, kar pomeni, da koži podari zelo lep sijaj in zdrav videz, prikrije napake kljub temu, da ni puder in v stiku s kožo se čudežno spremeni in natančno prilagodi kožnemu tonu, saj je v osnovi bela.

Erborian Glow krema

Tudi ta izdelek ima zelo zanimivo zgodbo, saj so si želeli pri znamki ustvariti tisti znameniti, a super naraven lesk, ki ga imajo Hollywoodske zvezdnice. In jim je uspelo. Pri tej kremi mi je všeč, da ni le za ključne zone, ki jim običajno dodamo lesk, temveč je za cel obraz, saj na zelo naraven način poskrbi, da kar sijemo.

Erborian Pink Perfect krema

Kot primer zelo dobro poskrbi, da postane koža uniformirana in gladka. Odlična je pod make-upom in kljub imenu je v resnici prosojna. Ima tipično teksturo primerja, torej zelo, zelo svilnato in jo z lahkoto naneseš s prsti. Všeč mi je zato, ker v kolikor je koža brezhibna, Pink Perfect poskrbi, da postane prav gladka in na videz zelo mladostna.

Foto: osebni arhiv
Foto: osebni arhiv

BB Shot Mask

Lahko bi rekli, da je maska, ki bi jo morala imeti vsaka ženska v kopalnici. Saj se ponavljam, a res odlično diši, poskrbi, da je koža mehka in v trenutku vlažna. Všeč mi je zato, ker je v primerjavi z drugimi maskami, ki so običajno nekoliko bolj mastne, ta prav jutranja. Če niste dobro spale, je idealna rešitev.

Foto: osebni arhiv

Elixir au Ginseng serum in krema za obraz

To pa sta moja best of iz te selekcije. Serum zato, ker je izredno hranljiv in hkrati lahek, krema pa ga odlično dopolnjuje. Izdelka pripadata liniji za zrelejšo kožo, vseeno pa nisem imela občutka, da sta pretežka zame, pravzaprav nasprotno, ker se je koža zelo dobro navadila na kremo, ki je postala tudi lepotna rutina.

Foto: osebni arhiv
Foto: osebni arhiv

Prav v čast si štejem, da sem lahko preizkusila vse te izdelke in kot rečeno so vsi odlični.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.