FaceDerma: mladost s pomočjo biserov in svile

Danes bi vas rada popeljala v svet nege za obraz in telo, ki se v resnici dotakne tudi ostalih čutil. Slovaške linije FaceDerma nisem poznala, čeprav sem o njej že slišala, a je nekako nisem nikoli poskusila. Saj veste, danes imamo ženske na voljo ogromno različnih krem in mnogokrat je tako, da smo v ponudbi kar izgubljene. Dobro je, če dobimo kakšen koristen nasvet s strani prodajalke, prijateljice ali preberemo kakšno recenzijo, ki pa mora vsebovati pozitivne in tudi negativne strani produkta. Jaz se bom sicer maksimalno potrudila, da v tem primeru najdem tudi kaj negatvinega, a v resnici lahko le rečem, da sem poleg krem prejela njihov katalog v nemščini in žal ne govorim nemško, zato nisem prav veliko razumela. Je pa razumela moja koža in to je najpomembneje. Testirala sem dva izdelka:

  • Ekskluzivno kremo za nego obraza z naravnimi biseri
  • Olje za telo z naravno svilo
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Že sam opis izdelkov je mamljv, kajne? Biseri in svila torej, dva zelo ženstvena elementa, ujeta v kremi in olju, vendar kako pravzaprav delujeta? Olje za telo z naravno svilo za najzahtevnejše uporabnike bazira na skrbno izbranih naravnih sestavinah z vidnim učinkom regeneracije kože. Naravna tekoča svila, ki je v tem razkošnem olju, skrbi za svežino in mlajši videz kože, ker čudovito diši, gre dejansko za izkušnjo, ki premami vsa čutila. Koža je mehka, cela kopalnica ostane dolgo dišeča in je olje pravzaprav tako prijetno dišeče ter pomirjujoče, da za nekaj časa nadomesti parfum. Svilna beljakovina ustvarja zaščitno plast na površini kože, zato je po uporabi koža neverjetno gladka in voljna. Vsebuje mandljevo olje, olje makadamije, vitamin E, oziroma “vitamin mladosti”.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Še nekaj besed o kremi za nego obraza, ki obljublja zmanjšanje vidnih gubic in preprečuje staranje kože. Zanimalo me je, zakaj prav biseri, in izvedela sem, da se v njih nahaja edinstvena kombinacija naravnih snovi in ​​mineralov, 100 % naravni biserni prah iz sladkovodnih biserov vsebuje veliko količino mineralov in aminokislin, biserni prah vrača koži sijaj, zmanjšuje madeže, izravnava kožne nepravilnosti in gladi kožo. Poleg biserov vsebuje ta krema še ogromno drugih sestavin, neke vrste koktajl mladosti, ki poskrbi, da je koža napeta in gladka, kar je opaziti takoj po nanosu: 22 aminokislin skrbi za regeneracijo kože. Arganovo olje, bogato z vitamini A, E, F., kožo pomirja, nahrani in osveži, krema vsebuje tudi olje makadamije, ki je sodoben čudež za kožo, poznano kot močan antioksidant, ki preprečuje poškodbe celičnih membran. In za konec še encim Q 10, ki ga najbrž dobro poznate, saj močno deluje proti staranju.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

FaceDerma je butični proizvajalec vrhunske kozmetike, ki je plod 18-letnih izkušenj in kliničnih raziskav. Zaradi omejene maloserijske proizvodnje je Facederma prisotna predvsem na bogatem ruskem trgu, sedaj pa je dostopna tudi pri nas. Na slovenskem trgu jo lahko ekskluzivno kupite le na www.dermalux.si. Kot vsak nov proizvod bo najbrž potrebovala nekaj časa, da jo spoznamo, a osebno me je zelo privlačila zgodba z biseri in svilo, zato sem se podala v avanturo testiranja in ostala navdušena! Krema za obraz je ravno prav bogata za nočno nego, kar je super, saj vemo, da prav ponoči krema najbolje deluje in poskrbi, da smo zjutraj videti mlajše in spočite.

Foto: Zen

Vsi izdelki so namenjeni najzahtevnejšim uporabnikom, med katerimi so filmski igralci in vrhunski športniki ter mnogi drugi. V liniji so še drugi izdelki, ki jih bom prav gotovo testirala, saj me zelo zanimajo serumi, ki jih tako ali drugače rada uporabljam in zdi se mi, da tega ni nikoli preveč. Ponujajo dennimo serum s hialuronsko kislino in serum z vitaminom A. Več si lahko ogledate na www.dermalux.si.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.