Kaj obleči te dni: naravno in enostavno

Prepričana sem, da imamo prav vse tiste dneve, ko stojiš pred omaro in ti ni jasno, kaj bi oblekla. Seveda imaš občutek, da v njej ni nič pametnega, povrh vsega pa se ti tudi malo zdi, da ti prav nič ne pristoji. Vedno si mislim, da so se prav gotovo planeti narobe postavili in je le stvar dneva, ker bo jutri prav gotovo boljši, a v pričakovanju dobrega stavim na nevtralno. Nevtralne barve so tiste, ki v nas vzbudijo občutek miru in morda je prav to njihov največji čar. So popolnoma umirjene, ne kričijo, niso preveč opazne, a ostajajo zelo elegantne in, seveda, tukaj so zato, da nas naredijo lepše.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Vsaka jesen in prav tako tako vsaka zima prinašata bež odtenke; kombiniramo jih z belo, črno, temno mordo, rjavo, včasih pa tudi plastimo bež na bež in smo tako vedno urejene. V resnici je ta nevtralna paleta odtenkov tako šik, da nam nihče ne bo mogel reči, da se nismo pozorno oblekle ali nimamo sloga; pravzaprav nasprotno, bež lahko vedno popestrimo z živalskim potiskom, a četudi ostanemo pri beli ali umazano beli, nič narobe. Nevtralni toni so tisti, na katere lahko stavite prav zdaj, ko še vedno ni toliko dežja, da bi bile naše svetle hlače neprestano umazane, po drugi strani pa ohranimo občutek svežine in topline. Zato se ne čudite, če boste na prodaj opazile toliko različnih pletenin in veliko jih je v bež odtenku: preprosto deluje!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Seveda smo generacija kavbojk, ker se tako počutimo udobno in na mestu. Bež je barva, ki se zelo lepo poda h kavbojkam in jeansu posebno. Tudi bež hlače s kavbojkami in supergami so dobra rešitev in prepričana sem, da ga boste znale tudi dobro nositi. Za zelo eleganten učinek si le privoščite svetle, nevtralne odtenke od glave do peta, kar deluje vedno dobro in sveže, četudi niste rosno mlade. In seveda imajo v tej zgodbi tudi modni dodatki zelo poseben prostor: poleg črne so prav nevtralni odtenki tisti, ki vas ne bodo razočarali in četudi jih imate v omari veliko, jih lahko še vedno kupujete. Pač varna oaza, ki jo včasih preprosto potrebujemo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.