Flash outlet s svetovnimi znamkami zdaj v Portorožu!

Ideja me je navdušila že od samega začetka, zato sem šla pogledat in se na lastne oči prepričala, da gre za zelo dober projekt. Do naslednje nedelje namreč Grand Hotel Bernardin v Portorožu gosti flash outlet s super blagovnimi znamkami, kot so Versace, Trussardi, Rossella Jardini, Carlo Pignatelli in še marsikaj drugega, ter vruhunskimi kosi, ki jih najdete z neverjetnim popustom: 85 %! Ker gre za odlične znamke moške in ženske mode, se tukaj zgodijo neverjetni nakupi. Da boste bolje razumele, o čem govorim, sem za vas izbrala nekaj stajlingov in jih ovekovečila kar v čudovitem hotelu Bernardin.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Če ste na obali, je to nedvomno trenutek, ko morate skočiti in pogledati, kaj vam ponujajo; če pa ste iz osrednje Slovenije, potem vedite, da boste v hotelu lahko spile tudi odlično kavo, se prepustile vrhunski kulinariki, neverjetnemu Paradise spaju ali se kopale v morju, ki je pred hotelom kristalno jasno in še vedno ne nabito s turisti. V resnici pa je že obisk flash outleta dovolj dober razlog, da se spravite na pot. Denimo kosi, ki jih imam na sebi, so vsi svileni ali bombažni, cene pa zelo dostopne, pravzaprav še več, so prav neverjeten nakup, ki je vreden zadnjega centa.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kar nekaj je poslovne mode in tudi trendovski kosi z volančki in potiski najdejo svoj prostor. Ne bom več pisala, da nisem preveč za rdečo, ker sem se očitno spremenila in jo zdaj z veseljem nosim, kar sem najbrž dokazala tudi v današnjem stajlingu. Skratka, pridite pogledat in ne pripeljite le prijateljice, temveč tudi svojega moškega, ki bo lahko kupil poslovni komplet za 100 evrov, in to takega, ki bi običajno stal 1200 evrov! Za vas pa obleke, hlače, topi, blazerji, krila, mene je kolekcija Rosselle Jardini, ki je več kot 15 let ustvarjala za Moschina, čisto prevezela!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Vsak dan do nedelje torej, ker je to čas popustov in nekateri so prav neverjetni!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.