Stajling dneva: rdeča obleka z volančki

Olé! In glede na to, da smo sredi nogometne evforije, je ta obleka kar prava izbira! Našla sem jo v Flash Outletu, ki so ga te dni priredili v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu in se vanjo takoj zaljubila; o tem dogodku in projektu bom pisala v naslednjem članku, zato ne zamudite. Rdeča mi je nekako postala všeč in se v njej tudi dobro počutim. Najbrž gre za pravi odtenek, ki se razume s tvojo dušo, posledično nastane zanimiv pogovor, ki zna biti poln strasti. Volančki so moja stvar, kar najbrž že veste, všeč pa mi je bila tudi njena prijetna mehkoba in dolžina s petami, kombinarala pa sem jo s črnimi dodatki in z uhani v slogu Alice v čudežni deželi. Rdeča barva ne potrebuje veliko, saj je lepa tudi v samostojni izvedbi; res je, potrebuje malo več poguma, a zdi se mi, da če ga ne pokažem zdaj, kdaj potem?

Moj stajling je sledeč: obleka Rossella Jardini, sandali Guess by Marciano, torbica Max Azria, uhani Principessa Glam, prstani: Asos, Gold Philosophy, Mia Miami, zapestnica Paco Rabanne.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

16 komentarjev
  1. Draga Lorella:),
    Ojej to pa je “nora” obleka, prekrasna si!! Če sem jaz padla dol, kako bodo šele moški:), lep dan in objem
    Karin

  2. Dramatično lepa! Sem ljubiteljica rdeče barve in jo pri sebi zelo rada pokombiniram. Tokrat se nam je predstavila pogumna in samozavestna Lorella! Zelo, zelo lepa in sporočilna.

  3. Barva lepote, barva ženske, barva moči, barva ljubezni … Da, ta styling pove, da si rojena zmagovalka ali kot bi rekli Italijani – Una meraviglia in rosso

  4. Lorella, zelo lepo vam pristaja rdeča barva. Obleka je zelo lepa, prefinjena a hkrati poletna. Naj poudarim, da vas odtenek rdečila naredi še lepšo in je naravnost “pisan na vašo kožo”.
    Čudovito!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.