Giorgio Armani Beauty v Sloveniji!

Čeprav je do sedaj še nisem imela priložnosti preizkusiti, sem vedela, da je dekorativna kozmetika Giorgio Armani Beauty nekaj posebnega. O njej z navdušenjem govorijo umetniki ličenja, ničkolikokrat sem bila priča, ko so jo uporabili na modnih snemanjih, vedela sem, da so manekenke na modnih revijah Giorgio Armani naličene samo z ličili omenjene blagovne znamke. Prav zato vam z veseljem oznanjam, da je blagovna znamka Giorgio Armani Beauty od sedaj naprej na voljo tudi v prečudovitem personaliziranem prostoru v sklopu parfumerije Mueller, v nakupovalnem centru BTC. 

Giorgio Armani Beauty
Giorgio Armani Beauty
Giorgio Armani Beauty

Giorgio Armani prinaša v svet ličil prav posebno osebno vizijo: natančno in preprosto nanašanje z umetniškim pristopom, ki služi kot ključ za poudarjanje notranje lepote v vsem svojem sijaju. Pozabite na natančnost in precizne potege s črto. Da je moč ‘oblikovati’ resnično dober make-up videz s precej enostavnimi tehnikami ličenja, so nam ob uporabi kozmetike Giorgio Armani pokazali izjemni vizažisti, ki so za to priložnost k nam prišli iz sosednje Hrvaške (med drugim tudi vizažistka, ki je skrbela za podobo Nine Badrić v šovu Zvezde). Prefinjene z luksuznim dizajnom in inovativne formule ličil so zasnovane po meri vsake ženske. Navdihnjena z najlepšimi tkaninami in teksturami (Luminous Silk – s svilo, Maestro – z žametom, Face Fabric – s šifonom) Linda Cantello, mednarodna vizažistka za Giorgio Armani Beauty, interpretira oblikovalčevo avantgardno vizijo ličil in barv. 

Giorgio Armani Beauty
Giorgio Armani Beauty

Vsak izdelek Armani je ustvarjen na poseben način, z uporabo ekskluzivnih metod, predstavlja pa edinstveno oblačilno kulturo za obraz, sam gospod Armani pa je bil vključen v celoten proces ustvarjanja lastne lepotne linije – od formule do embalaže. Nekaj nepogrešljivih izdelkov: puder Luminous Silk z revolucionarno teksturo, ki se popolnoma zlije s poltjo, navdih pa črpa iz najtanjše tkanine na svetu, Lip Maestro, prvo tekoče mat rdečilo za ustnice z bleščečo noto, bolj sijoče od običajnih mat rdečil in še bolj prefinjeno od bleščila, in maskara Eyes to Kill za tako intenziven pogled, da nihče ne bo ostal ravnodušen.

Giorgio Armani Beauty

Sama sem se takoj navdušila nad naslednjimi izdelki:

UV master primer SPF 40 (Ker ne uporabljam pudra in ker se mi zna v drobnih gubicah ob očeh v poletnih mesecih nabrati tudi precej nedolžen osvetljevalec, sem bila nad zračnostjo izdelka in nad sijajem, ki ga pričara koži, več kot navdušena. Kot bi ulovil vso svetlobo v prostoru in jo poslal naravnost nad moj obraz. Vizažistka je bila mnenja, da izdelek uporabljam samostojno, namesto CC krem in pudrov.)

 

Giorgio Armani Beauty

Sheer Fluid, št. 05 (Lahek fluid oranžne barve je več funkcionalen. Vizažistka mi ga je nanesla pod oči in z njim vrhunsko prekrila podočnjake. Uporabila ga je še na področju nosu, sencah. Najboljši izdelek za sijaj kože, kar sem jih imela priložnost preizkusiti).

Giorgio Armani Beauty

Lip Maestro, št. 409 (Kaj naj rečem, popolna rdeča za moj ten kože. Šminko z aplikatorjem za nanos je nanesla tudi na lica kot rdečilo in jo razmazala s čopičem, ter na zunanji kotiček veke. Moje oči so kar naenkrat zasijale v pravi zeleni barvi.

Giorgio Armani Beauty

»Prepričan sem, da lepota predvsem prihaja od znotraj. Moje stvaritve niso namenjene maskiranju ali prekrivanju osebnosti posameznika, temveč poudarjanju

Giorgio Armani

Petra Windschnurer
Petra Windschnurer

Že kot deklica sem razvila ljubezen do estetike oblačenja. Ne bom se zlagala, če rečem, da mi je bila položena v zibko. Danes delujem kot modna urednica revije Elle in gostojuča piska za najbolj bleščečo spletno stran na svetu, Glitter. Z veseljem bom z vami delila mnenja in dejstva.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.