Gola ramena ostajajo najprikupnejši del poletne garderobe

To je eden tistih elementov, ki ga verjetno ne bomo zanemarile prav nobeno poletje. Gola ramena namreč, ne glede na postavljene trende, izžarevajo ljubkost, z njimi pa delujemo mladostne in super ženstvene. Tudi letošnje poletje jih je zato vključilo v neštete kreacije, tako za dnevne kot večerne priložnosti, večina pa jih še najraje diši po retro stilu, ki nas popelje nazaj vse tja do 90. ali celo 80. Pozitivna plat golih ramen je vsekakor izgled, saj namreč še tako navaden kos, kot je recimo bazična srajca, v tem primeru deluje bolj prefinjeno in vsekakor tudi bolj premišljeno. Po drugi strani pa zna biti takšen kos tudi zelo zahteven, saj se kaj hitro opazi, če nam kroj ne ustreza oziroma kadar gre za slabo krojen izdelek.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ta hip predlagam, da se osredotočimo na dolge obleke lahkotnih materialov, kjer so gola ramena, z ali brez rokavov, skoraj must have detajl. In v kolikor si želimo še več modnosti, potem so za vas prava izbira dvodelni kompleti (crop top in midi krilo oziroma kratke hlače), kjer se top seveda ponaša z golimi rameni v družbi naborkov, volančkov in tudi vozlov, medtem ko barve in vzorci pojejo popolnoma enako pesem.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gola ramena so čudovita zgodba tudi pri že prej omenjenih srajcah in srajčnih oblekah, vendar letošnje poletne mesece nekoliko manj opazna in vsekakor manj uporabna. Nenazadnje pa je najbolj vroča sezona seveda posvečena tudi kopalkam in prav tu je zaslediti porast tega čudovitega dizajna, sploh v družbi enodelnih modelov, v katerih naše telo dobi prav poseben, damski look.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.