Gležnjarji v kavbojskem stilu

Vsekakor ne gre za nov stil gležnjarjev, saj so modno sceno preplavili že prejšnjo hladno sezono. Pa vendar tokratno jesen dokazujejo, da se ti modeli gležnjarjev in škornjev še zdaleč ne poslavljajo. Pravzaprav lahko rečemo, da so ta hip še popularnejši, zahvala pa gre tako njihovemu kul izgledu kot tudi samo uporabnosti, saj so namreč zelo nosljivi in zato torej primerni tudi za celodnevne opravke. Kombinacije z njimi pogosto prinašajo velik modni look, kjer se te mesece celotna garderoba lahko gradi kar okoli te zanimive in še kako vpadljive obutve.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Kavbojski gležnjarji se najraje ponašajo z nizko ali midi peto, seveda zelo stabilno, medtem ko zna zašiljenost sprednjega dela včasih povzročati kanček težav pri nekoliko širšem stopalu. To hladno sezono so zopet IN različice v klasični črni, beli in rjavi, veliko bolj modne pa bomo s kačjim vzorcem in/ali rumeno, rdečo ter zeleno barvo, pa tudi za dekorativne podrobnosti, kot so kristali, neti in bleščice, se najde kanček prostora.

Versace
Chloe
Chloe
Givenchy

Super dobro delujejo v družbi retro, širokih hlač z visokim pasom, tudi s kavbojkami na zvonec ter usnjenimi ali žametnimi hlačami, medtem ko si bodo bolj drzne dame gležnjarje nadele tudi v kombinaciji z mini krilom ali celo kratkimi hlačami. Vsekakor tudi tu ne gre zanemariti dolgih, boho oblek v temnejših odtenkih cvetličnega ali živalskega potiska, kjer so ravno ti gležnjarji našli zelo lepo stajling zgodbo, za piko na i pa sta skoraj nujna tudi opazen usnjen pas ter pokrivalo.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.