Must have ulične mode: statement trenč plašč

Kljub bolj topli jeseni ste verjetno že vse pripravile zunanje modne kose za uporabo. Med te spadajo različne jakne; klasični usnjena in denim, tukaj so še blazerji, ki pridejo v poštev za vse, ki imate rade klasiko in eleganco. Bolj športen tip pa brez dvoma poseže po bomber jakni, to sezono so še posebej modni modeli v svetlih, pastelnih odtenkih. Druga zgodba pa je pri izbiri trenč plašča, ki je to hladno sezono v centru pozornosti. Ta pa ni takšen kot smo ga navajene, bež klasiko so zamenjale opazne barve, usnje in metalni odtenki, v katerih boste opažene.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Topshop
vir: Pinterest

Med ulično modo vladajo trenč plašči, ki se svetijo; največkrat v kombinaciji z metalnimi odtenki kot so zlata, srebrna, bronz in ostale. Te pa dodajo prav poseben sijaj tudi barvam, na primer modra in zelena sta primer, ki ne razočara. Velik plus trenč plašča z metalnim sijajem je, da ga lahko oblečete na najbolj basic modne kose, kot sta jeans hlače ter srajca, in plašč bo v hipu spremenil celotno podobo ter jo naredil bolj modno. Poleg metalnih odtenkov so IN tudi barve, ki so zamenjale klasični bež model. Rdeča, oranžna, roza in rumena spadajo med tople must have odtenke, zelena, modra in vijolična pa med hladne. Izberite nianso, v kateri se najbolje počutite, in se pozabavajte s svojo modno izbiro.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Pa še en trend na področju trenč plaščev za vse, ki imate rade črno barvo. V modi sta usnje in PVC in zakaj ne bi vaš nov trenč plašč sledil temu nekoliko bolj rokerskemu/urbanemu pridihu. Za razliko od prej omenjenih trenčev, ta pristaja različnim oblačilom in je kombiniranje zelo enostavno. Tovrsten trenč lahko brez skrbi pomešate s kakšnim bolj športnim modnim kosom, kot je športna jopica s kapuco ali pa s športnimi copati.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.