Globok V izrez za vsak dan pa tudi posebne priložnosti

Modni detajli velikokrat naredijo oblačila in modne dodatke bolj zanimive in to hladno sezono je kar nekaj takšnih, ki so očarali fashionistke po vsem svetu. Med njimi je brez dvoma globok izrez, ki ga lahko vidimo v urbani modi za vsak dan, pa tudi tisti bolj svečani, ko si želite izgledati elegantne, a še vedno seksi. Kot vsakodnevna moda so tu različni topi z globokim dekoltejem. Zelo priljubljene so srajce, ki jih lahko nosimo na sto in en način. Če razmišljate o nakupu nove, naj bo ta v denim materialu, ki zelo lepo pristaja s temnejšimi črnimi hlačami ali pa poskusite videzom denim na denim. Tu so tudi pletenine, prav poseben moment imajo tiste z globokim dekoltejem v živahnih odtenkih, kot so oranžna, roza in rdeča. Za vse, ki vam je globok V dekolte nekoliko preveč, svetujem, da pod tega oblečete lep čipkast nedrček ali pa tanko oprijeto majčko s čipkastim detajlom.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V večerni modi pa je zgodba čisto druga. Tukaj prevladujejo obleke različnih dolžin in vsaka je po svoje nekaj posebnega. Glamurozne dame boste brez dvoma izbrale dolgo, maxi obleko v metalnem odtenku, v kateri boste zasijale. V primeru krajše obleke z globokim dekoltejem pa je mogoče opaziti veliko priljubljenost potiskov. Roža, črte in pikice so prava paša za oči, sploh pa v kombinaciji nevtralnih odtenkov. Če imate raje hlače, pa posezite po kombinezonu z globokim V izrezom. Tudi tukaj lahko eksperimentirate z barvami, sploh če je kroj bolj enostaven. Za bolj poslovni videz pa izberite blazer, must have je črn v žametu, ki ga boste lahko nosile znova in znova.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.