Hlače, ki vedno delujejo super kul

Za marsikoga 3/4 dolžina hlačnic preprosto deluje zgolj, kot bi si nadeli nekoliko prekratke hlače, pa vendar ne moremo zanikati dejstva, da je ta kos izredno uspešen, ko govorimo o modnosti in kul izgledu. Kljub temu, da verjetno najpopularnejše postanejo ravno spomladi, pa nas večina nanje prisega kar celo leto, torej tudi ta hip. To je preprosto eden tistih kosov, katerih nekoliko krajša dolžina hlačnic poskrbi, da delujemo sproščeno in mladostno. Res je, da z napačnimi kombinacijami kaj hitro naše noge izgledajo precej krajše (in včasih tudi bolj čokate), kot morda so, a že prava obutev ponudi odlično rešitev za še tako zahtevno žensko postavo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Spomladi in v jeseni tovrstne hlače obožujemo v družbi superg, sploh bazičnih, snežno belih, pa tudi poleg balerink, mules petk in mokasink, medtem ko zima zahteva nekoliko več topline in so tu kot naročeni gležnjarji. Te mesece lahko izbiramo predvsem med tistimi z nizko peto, ki vsebujejo punk oziroma grunge stil, zelo modni so tudi modeli z debelo platformo, sem ter tja pa IN ostajajo celo sock gležnjarji, a v nekoliko posodobljeni in ne tako strogi različici. Zgrešiti ne moremo s klasiko, torej z gležnjarji, kjer je bistvena petka, predvsem pa bomo kul delovale, ko združimo krajše hlačnice in kavbojsko obarvano obutev.

J Brand
Frame
Goldsign
IRO

Toplo priporočam, da pozimi v ožji izbor 3/4 hlač vključimo predvsem žametne, usnjene, volnene in denim primerke, ki nas bodo, kljub skrajšanim hlačnicam, dobro greli tudi v najhladnejših dneh zimskega obdobja. Lahko so rahlo zvončaste oblike, z dekorativnimi detajli ter scefranim ali pa po drugi strani zelo poudarjenim robom. V kolikor so naše noge ozke, potem so za nas odlični tudi najožji, skinny modeli, drugače pa bomo zelo v trendu v balonastem kroju, ki se dandanes zgleduje po hlačah iz preteklih devetdesetih.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.