H&M Move: prihaja športna linija švedskega giganta

H&M Move vabi ves svet, da se giba skupaj z Jane Fonda in JaQuelom Knight. Od včeraj je namreč na voljo nova linija H&M, ki si želi približati športna oblačila vsem ter spodbuditi ves svet in vsako telo h gibanju na kakršenkoli način. Blagovna znamka ponuja dostopnejšo vizijo športa, saj ga pojmuje kot gibanje in slavi dejstvo, da je vsakdo na planetu že gibalec, ki se giblje na različne načine. H&M Move želi svet opremiti z elegantnimi in funkcionalnimi “gibalnimi oblačili”, ki bodo gibalcem vseh zmožnosti in spretnosti omogočila udobno in samozavestno gibanje.

H&M Move
H&M Move
H&M Move
H&M Move

H&M Move je blagovna znamka gibanja. Tu smo, da slavimo gibanje in povabimo svet, da se giblje. Za športna oblačila H&M Move želimo, da postanejo priljubljeni del garderobe vsakogar in ne le športnikov. Zagotavljamo široko paleto “gibalnih oblačil” v več kategorijah, ki so elegantna, funkcionalna in neverjetno ugodna za naše kupce. V kombinaciji z našo strastjo, da bi se gibali vsi in vsako telo, smo skupaj z našima gibalcema Jane Fonda in JaQuelom Knightom resnično navdušeni nad potovanjem, ki je pred nami,” je povedal Simon Brown, splošni manager za H&M Move.

H&M Move

H&M Move začenja globalno kampanjo za vadbo, ki jo bosta vodila gibalca – ikona fitnesa Jane Fonda in priznan koreograf JaQuel Knight. 40 let po objavi svojega prvega vadbenega videoposnetka si Jane Fonda še naprej prizadeva, da bi premaknila ljudi. “Veliko svojega življenja sem motivirala druge h gibanju, zato me je naravno pritegnilo poslanstvo H&M Move, da se giblje ves svet, prav tako pa mi je bila zelo všeč njihova filozofija “gibalnih oblačil” namesto “športnih oblačil”. Zame ne gre za šport ali za to, da ste najbolj športni. Gre za to, da svojemu telesu omogočite gibanje, ki ga potrebuje, da ostane zdravo in lahko poskrbi za vas,” pravi super igralka in modna ikona.

H&M Move
H&M Move
H&M Move

Jane Fonda se pridruži zaprisežen gibalec, JaQuel Knight – priznani koreograf, ki je odgovoren za nekatere najbolj kultne plese našega časa in številne SuperBowl šove. H&M Move za ženske in moške predstavlja široko paleto “gibalnih oblačil”, ki so zasnovana za skakanje, upogibanje, preskakovanje. Prva kolekcija vključuje različne izdelke Move Essentials, vključno s funkcionalnimi majicami, lahkimi jaknami ter širokim izborom športnih pajkic in nedrčkov, poleg izdelkov, posebej zasnovanih za trening in tek. Hkrati je na voljo kolekcija H&M Move Monogram, ki sta jo v predstavitvenem filmu nosila Jane Fonda in JaQuel Knight. Slednja vključuje vrsto športnih oblačil z logotipom in odsevnimi detajli.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.