IT dekleta prisegajo na kombinacije s črnim usnjem

Ne glede na to, kaj trendi smernice narekujejo, je usnje tisti material, ki spremlja modne kose in nikoli ne bo šel iz mode. Kako nositi usnje, da boste izgledale šik, pa lahko preverite pri IT dekletih, ki obvladajo nošenje tega materiala. Opazile boste, da je kar nekaj must have kosov, ki prevladujejo med uličnim stilom, in verjetno imate v omari že kakšnega, ki ga lahko oblečete na malce drugačen način.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Če so vaš modni izbor črne usnjene hlače, te skombinirajte s svetlo pletenino (na primer v bež ali beli barvi) in obujte šik gležnjarje, lahko so tudi statement (modni namig: v obutvi z živalskim potiskom boste vedno opažene). Zelo lepo pa se družijo tudi s T majico v beli barvi in kardiganom, ki je ponovno IN. Vse, ki ljubite klasične modne kose, pa boste prav tako vzljubile usnjeno srajco, ki naj to sezono zamenja vašo klasično belo. To lahko brez slabe vesti skombinirate z jeansom ali pa črnimi hlačami za monochrome učinek.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Usnje vlada tudi med zunanjimi kosi; svojo klasično usnjenko (usnjeno jakno), zamenjajte s trenč plaščem ali pa blazerjem. Tovrstni zunanji kosi pristajajo lepo na različne odtenke; od nevtralnih pa vse do bolj živahnih. Posebno modno harmonijo pa imajo tudi z modno barvo, ki bo prevladovala to leto. Prav tako je to sezono doživela preobrazbo mala črna oblekica, ki je letos v usnjeni preobleki. To lahko nosite vsak dan na bele športne copate ali pa kavbojske škornje za modni pridih. Zelo lepo pride do izraza z visokimi petami, a naj bodo te čim bolj minimalistične, in raje se izognite visokim škornjem ali pa petkam z veliko detajli. Čar IT deklet je brez dvoma tudi to, da izgledajo povsem brezhibno v svoji modni preprostosti.

IRO, vir: Net-a-Porter
vir: Other Stories
vir: H&M
vir: Ganni
vir: Bershka
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.