Izredno elegantna poletna kombinacija

O tem, da je letošnjo vročo sezono znova presenetilo dejstvo, koliko črnine je prisotne med najpopularnejšimi trendi, smo že večkrat pisale. Zato nič čudnega, da nam že bežen pogled med poletne smernice razkrije, da so super modne tudi posamezne kombinacije s črno barvo in to ne zgolj tiste bazične, z belo, temveč  je te dni veliko opazneje v ospredje stopila mešanica črne in kožne barve.

Instagram
Instagram

Gre za zelo prefinjeno “družbo”, ki to poletje ni zavzela le casual in poslovne podobe, temveč tudi kopalno modo, saj se kar nekaj primerkov najde prav pri kopalkah, tako enodelnih kot dvodelnih modelih. Bolj kot drugo je v tem primeru zaželen color block, torej zgornji del v eni in spodnji del v drugi barvi, tudi dodatki imajo ob tem pomembno vlogo, sploh obutev, torba in sončna očala.

Privoščimo si torej črn top, še raje crop top z naramnicami ter široke, lahkotne hlače v peščeno kožni ali obratno. Poigrajmo se z linijami in geometrijskimi elementi, izredno dobro pa v tem primeru delujejo tudi asimetrični kroji, en rokav ali ena naramnica, spredaj krajše in zadaj daljše krilo ter podobno. Tudi tu gre staviti na komplete, v potisku ali zgolj z mešanjem enobarvnih kosov.

Pinterest
Pinterest

Črna in tan skupaj predstavljata resnično prilagodljiv in vsestranski duo, saj sta nosljivi tako čez dan kot zvečer, lepo pristojita tako mlajšim kot tudi nekoliko starejšim generacijam, vrhunec prefinjenosti pa jima prispeva še zlat nakit.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.