Izvirne poslikave za nohte

Ta članek je mišljen za takrat, ko vam je dolgčas in ne veste, kaj bi počele. Vem, ja, to ne obstaja, ker vem, da smo si zelo podobne. Ampak vseeno je tako, da nas nohti privlačijo in lepe roke so tudi pomembna vizitka. Sicer sem za mlečne in nevtralne barve, a tu in tam mi je vseeno všeč, če se tudi na rokah nekaj dogaja. Kot vidim si lahko marsikdaj pomagamo same le z malim čopičem in zobotrbcem. Dodam še kanček domišljije, ker je vedno pomembna.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Poslikave torej. Res jih imamo veliko, od francoske manikire z barvitimi konicami do bleščic, ki skoraj nikoli ne manjkajo. Tudi mavrične roke znajo biti lepe, sploh če se odločimo za nežne, pastelne barve, ki tvorijo skladno celoto. Poletje je seveda sezona za rože, pike in črte, pa tudi za neon barve, kot je denimo roza: če se odločimo le za del nohta v tej divji barvi, bo vse skupaj izgledalo bolj prefinjeno. Nikar ne pozabimo, da nohte kombiniramo z oblekami, zato pozor na gel nohte, ki jih potem nosimo cel mesec: vedno je dobro staviti na barve, ki niso preveč izstopajoče.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Tudi dolžina nohtov je pomembna za poslikave. Če ste za divje risbe, potem je kar dobro, če nosite zmerno dolžino, ker pri nohtih lahko hitro postane preveč.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.