Presenetljiv dodatek tega poletja

Seveda ga nismo pričakovali, a nedvomno je poletje sezona, ki prinaša tudi spremembe in dobro mero drznosti. Koža je zagorela, življenje je lahkotno, veliko smo na plaži in da, si tudi upamo. Med modnimi dodatki tople sezone se je tako prikazal top iz bleščic, oziroma kamnov, ki se marsikdaj spremeni prav v nedrček. Nosimo ga običajno pod jakno tako, da se lesketanje le sluti, a najbolj pogumne si ga omislijo kar tako in seveda ne na plaži. Nemogoče? Odvisno. Najbrž odvisno tudi od let in tega, kako se počutimo, in seveda drži, da gre za dodatek, ki ni za vsako žensko, zahteva super majhen dekolte in malo norosti.

Area
Area
Agent Provocateur
Dea
Zara

V srebrni barvi je najbolj popularen, skupaj s črnimi blazerjem deluje prav večerno. Zraven dodamo hlače, včasih prav v smislu moškega smokinga in zna biti, da postanemo glavne zvezde večera. Opcija B je, da je podložen nedrček s kamni, denimo s podlogo v krem ali svetlo roza barvi, kar v resnici deluje že kot mini top; v kolikor imamo lepo postavo, si lahko privoščimo tudi kaj podobnega. Kamni kot modni dodatek se v tej sezoni nahajajo tudi na kopalkah; slednje delujejo zelo prestižno in bogato, imejte pa v mislih, da niso mišljene ravno za skakanje s pomola.

Pinterest
Pinterest
Saint Laurent
Magda Butrym
Magda Butrym
Zara

Skratka, za razmislek.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.