Modne bleščice tega tedna

Za nami je vroč majski teden in temu primerne so tudi vse modne in lepotne novosti, kjer je ta hip zaznati poudarek na dodatkih, nakitu in dišavah, seveda pa je v zraku že čutiti tudi prihod trendov naslednje jeseni. O slednji je morda prav v teh tednih še nekako težko razmišljati, pa vendar z veseljem pokukamo med tiste izredno privlačne reklamne kampanje:

Kot ponavadi tudi ta teden ni minil brez novosti modne hiše Louis Vuitton, ki tokrat predstavlja vpodgled v predjesensko podobo, v kateri je blestela igralka Samara Weaving.

Louis Vuitton

Ne počiva pa niti Burberry, kjer njihovo povsem svežo poletno podobo z naslovom TB Monogram krasi supermodel Gisele Bundchen.

Burberry

Da Colmar ni le popularna znamka vsake zimske sezone, pa nam te dni dokazuje le-ta s svojo spomladansko-poletno kampanjo, poimenovano New Optimistic World ali skrajšano N.O.W. Next.

Colmar

Draguljarska hiša Bvlgari odprtih rok in s ponosom pozdravlja novi obraz, slovito igralko Anne Hathaway, kateri družbo v novi kampanji z naslovom Unexpected Wonders delajo še Zendaya, Lisa (BLACKPINK) ter Priyanka Chopra.

Bvlgari

Vittoria Ceretti in Blesnya Minher pa sta tokrat prelepi v najnovejši kampanji hiše Chanel, in sicer za njihovo ikonično make-up linijo Les Beiges.

Chanel

In za konec znova še nekaj omamno dišečega, kjer tokrat kampanjo nove dišave My Way Floral prestavlja Giorgio Armani v družbi simpatične Adrie Arjona.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.