Stajling dneva: plisirana obleka s kančkom lile

Drage bralke in čudovite ženske,

med vikendom sem razmišljala, kako pomembno je imeti trenutke zase, slaviti življenje in prosti čas, ljubezen in vse lepo, kar nas obkroža. Skočila sem v Benetke in pomislila, da jih premalokrat obiščem, čeprav so v resnici tako blizu, in ko sem opazovala turiste, ki počasi, a vztrajno znova prihajajo v mesto, se mi je zdelo skoraj smešno, kako imamo stvari na dlani, a jih marsikdaj ne vidimo. Uživala sem v toplem vremenu in objemu družine in mi prav gotovo ni nič manjkalo. Saj veste: majhne stvari za veliko srečo. Naj bo takih čim več!

Želim vam super začetek tedna in miren skok v junij, ki je že skoraj tukaj!

Za stajling tedna sem izbrala meni zelo ljubo obleko v lila odtenkih, plisirano in ravno prav frfotajočo za te dni. Kanček pastelov nikoli ne škodi in vedno se mi zdi pomembno, da stavimo na ženstvenost, četudi nosimo superge. Prav ta obleka postane povsem drugačna s športnimi copati in jo obožujem tudi v tovrstni izvedbi, ali z nizkimi, belimi sandali za hitrejši korak. Dodala sem super rožo prijateljice Goge: njena trgovina Pentlja je zame vedno izvir lepega in originalnega, oniričen svet, kjer je možno vse. In zanimivo, kako je v življenju: ravno takrat, ko sem iskala pas za to obleko, je k meni priromala ta roža. Naključij ni!

Moj stajling je sledeč: obleka Chicwish, roža na pasu Pentlja by Goga, sandali About you, torbica Goodnight Macaroon, prstani Bronzallure in Michael Kors.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.