Jesen prinaša temne rože

Lahko bi rekli, da se v jesenski sezoni nadaljuje trend rož, ki smo ga doživele že poleti. Če so bile v topli sezoni rože na svetli podlagi, so sedaj na temni, in popki postajajo vse večji! Boho stil bo torej imel pridih gotike, postal bo nekoliko bolj temačen in razvedril marsikateri kos jesenske garderobe.

Vir: Butrym
Vir: Etro
Vir: Paco Rabanne

Med nujnimi kosi sta blazer in obleka. Slednja je lahko midi ali dolga, lahko pa se odločite tudi za dvodelni komplet, torej top in krilo. Vem, sedaj boste pomislile, da bo vsega preveč in dejansko gre za trend, ki se prav bohoti, a v mojih očeh predstavlja zanimivo popestritev v mrzli sezoni, ki je običajno precej bolj turobna. Če pa dodam, da so lahko te rože tudi na žametu ali v kombinaciji z žametom, no, potem smo na konju.

Vir: Giambattista Valli
Vir: Dries van Noten
Vir: Erdem

Midi oblike so najbolj aktualne, a svoj trenutek doživljajo tudi matchy matchy kompleti. Jakna in hlače so torej dobrodošle, lahko pa jih nosite tudi posebej, da je nekoliko manj rož. Seveda dobra odločitev je, da kose nosite tudi samostojno, saj se jih boste manj naveličale; torej nekoliko manj rož od glave do pete, celoto razbijete s kakšnim črnim kosom.

Vir: Paco Rabanne
Vir: Valentino
Vir: Valentino

Tudi plisirani kosi ostajajo aktualni, tako kot bluze s širokimi rokavi. K temu lahko dodamo rokavice, klobuki, široki šali, čeprav gre za dodatke, ki bodo prišli v poštev nekoliko kasneje, ko bo zima pokazala zobe. Rožnate obleke lahko nosite tudi z usnjeno jakno ali daljšim blazerjem, če ste za udobno obutem, potem poskusite s škornji ali gležnarji. Možnosti je res veliko.

Vir: Commission
Vir: Dries van Noten
Vir: Rocha
Vir: Prada

Obleka, blazer, hlače, opcij je kar nekaj, a za zaključek lahko samo rečem, da se rožam ne bomo izognile, kar seveda sploh ni slabo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar
  1. Draga Lorella,
    In tako bomo “cvetele” tudi pozimi:),….katera ženska pa nima rada rož,…polepšajo ambient, naredijo vzdušje in še in še….naj cveti tudi pozimi:),
    Objem
    Karin

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.