Ponovno IN make-up v slogu Twiggy

Trendi iz šestdesetih let niso prisotni le v modi ta hip, te je mogoče videti tudi v lepotnem svetu. In poudarjene oči v slogu Twiggy so ponovno tu; različni make-up videzi so kraljevali na modnih brveh za jesen/zimo 2019-20. Dior, Brandon Maxwell, Giambattista Valli in Anna Sui so na svoj način modernizirali Twiggy make-up videz, ve pa presodite, kateri vam je najbolj všeč (in seveda kateri je najbolj nosljiv). Najboljši približek so ustvarili v prestižni modni hiši Dior, ki je poudarek na spodnjih trepalnicah, ki so narisane kar s svinčnikom za oči. Zgornje veke krasi debelejši eyeliner, ki je prav tako opazen kot trepalnice. Peter Phillips je tako ustvaril videz, ki na trenutke spominja na animirane junake v risankah, ki so vse prej kot vsakdanji.

Twiggy, vir: Pinterest
Twiggy, vir: Pinterest
Dior jesen/zima 2019-20
Dior jesen/zima 2019-20

Nekoliko manj prodoren je bil očesni make-up pri modni znamki Brandon Maxwell. Še vedno so se držali trenda narisanih spodnjih trepalnic, vendar so te veliko manj goste. Oči so poleg narisanih trepalnic krasile še umetne trepalnice, ki pa ponovno niso bile tako zelo goste kot smo navajeni pri izbiri umetnih trepalnic. Korak dlje so šli pri Giambattista Valli, ki so dobili zagotovo plus pri kreativnosti. Poleg trepalnic so vključili še en trend geometrijskih likov, ki so bili prav tako zelo IN med tednom mode. Eyeliner je tanek, nosljiv, za piko na i pa so na veko narisali belo črto, ki naredi očesni look nekaj posebnega. Tokrat spodnje trepalnice niso narisane, zamenjale so jih umetne v srebrni barvi. Za kanček barve pa je poskrbela Anna Sui, ki je vključila še barvita senčila. Vijolična in rožnata krasita veke na različne načine, dolge trepalnice in eyeliner pa krasijo oči. Tovrstni videz lepotni strokovnjaki napovedujejo tudi na rdečih preprogah prihajajočo jesen in zimo, saj poudari ženske atribute.

Brandon Maxwell jesen/zima 2019-20
Giambattista Valli jesen/zima 2019-20
Anna Sui jesen/zima 2019-20
Anna Sui jesen/zima 2019-20
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.