Prihaja obdobje zanimivih trenčev

Prehodna sezona preprosto ne bi bila ista brez njih, zato prav ta kos, tako med kolekcijami kot v domači garderobi, vedno znova najde čisto posebno mesto. Pomlad in jesen sta torej zapisani neštetim stajling različicam, kjer lahko trenč igra glavno, ali pa povsem stransko vlogo, pomembno je le, da sodeluje. Gre namreč za super udoben, raznolik in uporaben vrhnji kos, s katerim v hipu dosežemo ogromno elegance, pa čeprav ga morda dodamo najbolj bazičnemu looku, kot sta kavbojke in T majica oziroma srajca.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tokrat pripravimo svojo modno domišljijo ter jo usmerimo tudi med trenče. Prihajajo namreč izredno zanimivi modeli, ki se s klasiko morda pogosto ujemajo le v barvi, materialu in morda dolžini, vse ostalo pa pogumno stopa izven okvirjev vsakdanjega. Tu so trenči, ki delujejo kot dvodelni komplet s kratko jakno, včasih jih lahko nosimo celo ločeno, spet drugič gre zgolj za optično prevaro. Vračajo se asimetrični kroji, velik vpliv zopet nosi moški stil, pa tudi pretekla 80. so v mnogih primerkih prispevala svojo noto, sploh v predelu ramen ter pretiranih, oversize oblikah. Gre za trenče, ki zagotovo veljajo za statement kos, torej je čisto dovolj, ko pod njimi nosimo povsem navadne stajlinge, ni pa seveda nujno.

Sacai
Chloe
Tibi
Commission
Richard Quinn

Še eden od izredno modnih elementov so to jesen rože, sicer nekoliko temačnejše, pa vendar izredno ženstvene. Najdemo jih tudi na trenču, seveda kot potisk, ki v družbi kakšne intenzivne barve, kot sta na primer modra in rdeča, ali pa preproste črne, delujejo dovršeno in zares drzno, zato morda takšen kos ni čisto za vsako izmed nas. Nenazadnje pa ne gre zanemariti niti lepote drobnih detajlov, kot so morda gumbi, velike zaponke s širokim pasom in/ali naborki, pri katerih je včasih dovolj že to, da celotna podoba trenča ostane povsem minimalistična, torej v barvah, kot so bela, črna ali rjava.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.