Jesenske manikire malo drugače

Prav všeč mi je, da se lahko tudi z nohti malo poigramo ter si omislimo nepričakovane, a še vedno lepe in razigrane kombinacije. Če nam moda v tem času ponuja veliko rjave, slonokoščene in koralne, potem lahko rečem, da se ta trend ponavlja tudi na področju manikir. Ne le, da so zelo naravne in bleščeče v smislu gladkega videza, so tudi podobne listju, ki sedaj počasi, a vztrajno pada. Torej ne le rjava, ki je sicer zelo šik in topla, temveč tudi zelena, oranžna, rumena, bež in umazano bela. Če pa ne veste, katero bi izbrali, ker so vam vse všeč (tukaj se zelo prepoznam!), potem si lahko omislite mavrično jesensko manikiro, ki spoji več barv.

Narejena je sicer tudi na dolgih nohtih, a kot veste je takrat veliko bolj zahtevna, po drugi strani pa so dolgi nohti tako ali drugače vpadljivi, torej je vseeno bolje, če izberete le en odtenek. Če pa ste za kratke nohte, potem se lahko z barvami poigrate. Mlečni odtenki, ki temeljijo na jesenskih barvah, gredo prav lepo skupaj in dejstvo je, da se kar zlijejo ter tvorijo čudovito celoto. Dobra opcija je tudi, da izberete le en odtenek in potem tu in tam dodate bleščice, morda le na enem prstu.

Če vam gre risanje dobro, potem lahko s pomočjo zobotrebca ali zelo tankega čopiča narišete kakšen vzorec, ki naj ostane nekoliko bolj minimalističen in primeren za vašo roko. V tem trenutku so aplicirani kristali nekoliko manj aktualni in celo primernejši za toplo sezono.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.