Top primer za obraz: Luminous Silk iz kolekcije Armani Beauty

Primer je zelo poseben dodatek pri make-upu, saj gre za kremo oziroma gel, ki ga marsikatera ženska še vedno ne uporablja, v prepričanju, da ga pač ne potrebuje. Vsak primer ima običajno dve funkciji:

  • prva funkcija je, da fiksira make-up in zato deluje kot neke vrste lepilo, ki drži vse na svojem mestu;
  • druga funkcija, nekoliko manj znana je, da zgladi gube in je zato marsikdaj koža, sploh poleti, že s samim nanosom primerja, veliko bolj sijoča.

Mislim, da je že to dovolj zato, da ga začnemo pridno uporabljati. Osebno sem mu zelo zvesta in tudi sama uporabljam Luminous Silk iz kolekcije Armani beauty, saj je res vrhunski. Ta primer je povsem drugačen od ostalih, ker je rahlo svetlikajoč in zelo vlažilen. V bistvu koži podari tisti “glow” videz, ki ga marsikdaj vidimo na rdeči preprogi. A pozor, ni obarvan, zato v kolikor ste vajene pudra, ga pač dodate. Dober trik je tudi ta, da pomešate primer in puder, lahko celo dodate še serum proti gubam. Tako dobite zelo zanimivo teksturo, ki je tudi negovalna.

Armani beauty poletje 2022

Na zadnjem tednu mode v Milanu, na Armanijevi reviji, so mojstri ličenja uporabili zelo zanimivo zeleno barvo za veke, nekaj prijetnega rdečila, naravno nude šminko in primer. V bistvu je bil prav ta podlaga za celoten make-up in čeprav imajo manekenke zelo mlado in brezhibno kožo, je vseeno tako, da primer poskrbi za uniformiranost celote. Če ste za nekoliko bolj minimalističen make-up, vam bo primer prav tako prišel prav, saj na koncu dodate le malo korektorja tam, kjer so točke kritične (denimo pod očmi, na robu nosa, pri ustnicah), nežno tapkate in ne potrebujete ničesar drugega.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.