Krajše pričeske, kodri in retro pridih

Pravijo, da je jesen čas sprememb in če se odločite za spremembo videza, je pričeska naslednji korak. Pri izbiri oblike pričeske bodite pozorni, da izberete tako, ki jo boste lahko najbolj enostavno vsak dan oblikovale. Velikokrat se zgodi, da pridemo od frizerjev nasmejane do ušes, po prvem pranju smo pa že razočarane nad rezultati. Strokovnjaki priporočajo, naj se vsakodnevna pričeska ne razlikuje preveč od že naravne strukture, torej ali so vaši lasje ravni ali kodrasti. 

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Moderna Diana

V zadnjem času je princesa Diana v centru pozornosti v mnogih filmih in serijah. Tako je njen vpliv mogoče čutiti tudi pri mlajših generacijah, ki Diane prej sploh niso poznali. Njena pričeska je brez dvoma ikonska in letošnje leto je dobila sodobno preobrazbo. Dolžina ostaja krajša in volumen je zagotovljen, najlepše pride do izraza na ravnih laseh.  

Po francosko

Francozinje veljajo za brezčasne lepotice z izrazitim slogom oblačenja, ki je eleganten, a še vedno sproščen. Prav takšna je njihova pričeska in paž dolžina prevladuje, saj je izredno lahka za urejanje. Da bo v slogu Francozinj, svoje lase posušite na zraku, če so ti ravni, jih spnite v figo ali kito za dodaten volumen in naravne kodre. Vse, ki imate kodre že po naravi, pa jih oblikujte s pomočjo pene. 

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Vrača se še hit iz 70. let

Bujna pričeska Farah Fawcett, ki je burila duhove v 70. letih, se ponovno vrača med lepotne smernice. Na Tik Toku je mogoče zaslediti na stotine različnih navodil, kako ustvaritvi tovrsten videz. Navijalke za lase so prava izbira, naj bodo večje za večji volumen. Okrogla krtača naredi enak učinek, le nekaj spretnosti je potrebno.

Kodri in še enkrat kodri

Kodrolaske, sedaj ste prišle na svoj račun! To hladno sezono kraljujejo kodri na sto in en način. Od tistih majhnih do dolgih valov, trik pri ustvarjanju tovrstne pričeske je, da ugotovite vašo strukturo las in prilagodite izdelke za ustvarjanje kodrov. Frizerji so namignili, da se za trajno odloča ponovno vse več žensk, pa tudi moških, in tehnologija je izredno napredovala, zato trajna ni tista, ki smo je vajeni izpred 20 let.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.