Jesenski, bleščeči lasje

Če sem pred kratkim pisala o izpadanju las, je danes ponovno na vrsti nega, ki je še kako pomembna. V resnici ni pomembna le jeseni, ki je nedvomno čas velikih sprememb in prehodov, saj bi bilo prav, da bi celo leto negovali svoje lase. Naravno je lepo in o tem ni dvoma, a mnogokrat je tako, da nam mati narava malo pomaga, povrh vsega so tukaj stres, utrujenost, premalo spanca in napačna prehrana. Gre za faktorje, ki jih dobesedno opazimo na naših laseh, sploh takrat, ko postanejo stalnice in vse kaže, da so se kar spremenili v način življenja.

Seveda bi bilo ključnega pomena spremeniti oziroma kar opustiti slabe navade, a prav vedno to ni izvedljivo. S pravilno nego lahko dosežemo veliko in mnogokrat je tako, da znajo rezultati presenetiti. Edina šibka točka je, da potrebujemo dolge rituale, saj rezultatov z danes na jutri ni, a z malo prakse in potrpežljivosti lahko dosežemo veliko, predvsem pa lepe, bleščeče in zdrave lase, ki jih bomo z veseljem oblikovale v zaželeno pričesko. Tudi tokrat sem se odločila za Moroccanoil produkte, ker so izjemni: že vrsto let so moja top izbira za lepe lase in kot veste, so lasje, pri vsaki ženski, pravi adut, jaz pa si želim imeti čim dlje dolge in tudi zdrave.

Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil

Pred hladno sezono sem kot običajno konice postrigla in žal izgubila tisto lepo, svetlo barvo, ki je bila plod dni na soncu in plaži. A nič zato, saj vem, da spet pride. Privoščila sem si tretma za poškodovane lase, ki pri meni deluje vedno vrhunsko:

Rezultat so zelo mehki, lesketajoči lasje, pripravljeni za katerokoli pričesko. In super je, da imam lahko vse te produkte tudi doma ter vsak teden nadaljujem nego!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Všeč mi je stavek:” Jaz pa si želim imeti čim dlje dolge in tudi zdrave lase.” Aleluja! Lorella se ne bo postrigla! Super, sem vesela! Z dolgimi lasmi si res luštna!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.