Jesenski kos: kombinezon iz jeansa

Občudujem tiste, ki ga nosijo, in iskreno mislim, da ga nosimo premalo. No, moja generacija si najbrž misli, da je kombinezon iz jeansa bolj za nosečnice in dejansko je bil. A časi so se spremenili in tudi ti kombinezoni so postali veliko bolj nosljivi. Videli smo ga v kombinaciji z navadno T majico, pa tudi s čipkastimi bluzami; slednja kombinacija je prav gotovo zelo elegantna.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kombinezone načeloma nosimo s supergami ali balerinkami, saj tako najbolje delujejo. Všeč  mi je, če lahko dodamo kakšno piko na i, kot je denimo živalski potisk na čevljih ali torbici. Sicer je jeans že viden, a pri teh kombinezonih je tako, da nam pustijo še mnogo interpretacij. Lahko so svetli, temni, široki, rahlo bolj oprijeti, klasični, seksi, za vsak dan ali samo za takrat, ko se počutite.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kombinezoni kar kličejo po beli barvi in mornarskem slogu, zato si le omislite majico na črte. Ko bo zunaj hladneje, imejte pri roki tudi daljšo jopo, za super cosy stil, ki je zdaj zelo aktualen. Tudi dodatki odigrajo zelo pomembno vlogo, saj lahko stavite na kanček rdečega ali, kot rečeno, na živalski potisk, da vse skupaj popestrite. Nakit je lahko kar večji in opazen: če je pričeska speta, potem je kar dobro, da se odločite za večje uhane, v nasprotnem primeru stavite na zapestnice, ki pritegnejo pozornost.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

In če si želite kanček elegance, dodajte blazer! Super kombinacija!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.