Usnje vlada ulični modi

Ulična moda je močan pokazatelj tega, kaj je trenutno IN ter kateri trendi, ki smo jih videli na modnih brveh, so se zares prijeli in so seveda dovolj nosljivi. Eden izmed najbolj priljubljenih je bilo usnje, ki smo ga lahko videli na sto in en način. Modni oblikovalci so pokazali različne načine, kako lahko vse vključimo usnje v svoj vsakdan z različnimi modnimi kosi, kroji in seveda barvami, ki nas bodo navdušile. In ravno med barvitimi odtenki modne smernice napovedujejo izredno široko paleto; od klasične črne, zemeljskih tonov, ki vključujejo rjavkaste odtenke, do tistih bolj oranžnih, rdeče v različnih niansah, bordo ter neon živahne, tukaj pa sta še pink in vijolična, ki poskrbita za tisti wow faktor, ki ga ponavadi ne pričakujemo v zimskih temperaturah.

Ulični slog, vir: Pinterest
Ulični slog, vir: Pinterest
Ulični slog, vir: Pinterest
Ulični slog, vir: Pinterest
Ulični slog, vir: Pinterest

Poleg barv pa so tu še modni kosi in verjamem, da se bo za vsako našel en kos, ki ga bo z veseljem vključila v svojo garderobo. Na prvem mestu so usnjene jakne, ki so ne glede na trende tisti must have kos, ki ga preprosto morate imeti. A tokratni trendi napovedujejo, da ta ni tista klasična črna, ampak živahna in opazna. Poleg jaken med vrhnjimi kosi kraljuje daljši trenč plašč v usnju. Kar se tiče zgornjih delov, je tu še usnjena srajca – ta ima največkrat napihnjene rokave, ki so izredno trendi. Naslednji modni kos so hlače, naj bodo te nekoliko bolj baggy in neoprijete (pajkice ne pridejo v poštev, saj zelo hitro izpadejo ceneno). In še zadnji kos je obleka, pri kateri imate zares veliko svobode glede izbire. Ljubiteljice brezčasnosti izberite  kratko črno obleko, za bolj dramatičen učinek pa posezite po barviti obleki, ki je lahko tudi daljše midi dolžine, vendar ne pozabite na pas, ki bo ustvaril učinek peščene ure.

Asos
Zara
Mango
Stand Studios, vir Net a porter
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.