Jesenski modni dodatki, ki jih ni mogoče spregledati

Menjava letnih časov prinaša veliko novosti in modne smernice za prihajajočo jesen 2019 so izredno obetavne. Na področju modnih dodatkov pa je mogoče opaziti pravo osvežitev, saj so majhne, skoraj neopazne modne dodatke zamenjali veliki statement kosi, ki jih ni mogoče zgrešiti. Pasove manekenk na vseh glavnih modnih revijah so krasili široki pasovi, ki poudarjajo ženstveno obliko peščene ure. Ti so največkrat v nevtralnih odtenkih, kot so klasična črna, bež in bela. Zanimivi pa so tudi modni kosi v bolj udarnih barvah, kot so pink, rdeča in rumena. V slogu overzised modnih dodatkov so tu tudi torbice, ki so zamenjale tiste mini, v katere smo komaj pospravile denarnico, mobilni telefon in šminko. V novih torbah je zagotovo dovolj prostora za vse potrebščine, ki jih tako zelo rade tovorimo s seboj. Velike torbe naj bodo enobarvne, brez raznih dodatkov, ki ne pristajajo na tako veliko površino torbic.

JW Anderson
Isabel Marant
vir: Pinterest
Michael Kors, Rejina Pyo in Proenza Schouler
vir: Pinterest

Modne opazne platforme na visokih petah so ponovno IN. Te smo lahko videli v različnih oblikah; od sandal za posebne priložnosti, škornjev pa tudi gležnjarjev, brez katerih si ne predstavljamo jeseni in zime. Modni strokovnjaki napovedujejo, da bodo te brez dvoma postale must have vseh modnih navdušenk, ki imajo rade retro pridih. In tako kot smo poleti krasile svoje lase z lasnimi dodatki, bomo to podobno storile tudi jeseni. Ponovno so tu obroči, špangice, elastike in podobno, a ti so za razliko od prejšnjih veliko večji, opaznejši in bolj drzni. Overzised obroči z raznimi pentljami, okrasnimi kamni in ostalimi detajli so tisti kos, ki ne sme manjkati v vaših jesenih garderobah, saj ga lahko nosite na različne oprave. Od tistih bolj vsakdanjih do outfitov za posebne priložnosti, izbira je zares velika.

vir: Pinterest
Gianvito Rossi
Ashley Williams
Simone Rocha
Moschino
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.