Kmalu bo čas za mehke jope

Pravzaprav so, debele in tople, tako dolge kot krajše jope zelo dobrodošle že ta hip, saj kljub poletni vročini, ki nas še vedno spremlja skozi dan, večeri postajajo vse hladnejši. Že nekaj sezon zapored obožujemo raznolikost pletenin, med katerimi prav posebno mesto ohranjajo oversize, chunky puloverji in jope. In ker se bodo modne smernice močno ozirale po preteklosti tudi to jesen, ni nič čudnega, da nas zope čaka hladna sezona v znamenju pletenih kosov. Slednji tokrat izžarevajo predvsem minimalizem, eleganco in nežnost, kar pomeni, da bodo najbolj zaželeni odtenki ravno vsi tisti nevtralni, vse od bazičnih črne in bele, pa vse do nude, bež, sive, rjave, pastelno vijolične, bledo modre in podobnih.

Pinterest
Pinterest
Naked Cashmere
Naked Cashmere

Te dni jopa pogosto nadomešča blazer ali jeans jakno, saj se prav tako lepo poda večini poletnih kosov. Super recimo deluje poleg slip, svilenih topov in oblek, pa dolgih, boho oblek in seveda v družbi kavbojk, dobra izbira so tudi v primeru kratkih hlač in kombinezonov, medtem ko jih bomo v nadaljevanju srečevale z usnjenimi hlačami, srajcami, bluzami ter širokimi hlačami v retro stilu. Zanemariti pa ne gre niti plastenja pletenin, kjer preko tankega pulija nosimo debelo jopo ali mehek pončo.

Naked Cashmere
Stella McCartney
The Row
Gucci

Prehodni čas je super priložnost za vse zanimive stajlinge, ki jih sestavljajo tako poletni kot že povsem zimski kosi. Te mesece torej radodarno jope združujmo z minimalističnimi sandali in visokimi škornji, z elegantnimi kratkimi hlačami in dolgo srajčno obleko, z udobnimi supergami ter mini krili. Nenazadnje pa še to: v kolikor iščemo kos, ki bo hkrati veljal tudi kot dobra naložba, potem je to zagotovo dolga, debela jopa v kamelje rjavi, hkrati pa za vse, ki želite več modnosti, tokrat prihajajo tudi bolj razigrani primerki, kjer ne manjka patch work kosov, dodatkov bleščic, velikih gumbov in celo perja, pa tudi intenzivnih barv, sploh rumene in oranžne.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.