Kako biti elegantne tudi brez pet

Zelo mi je všeč trend nizkih čevljev in pet, ki postanejo vse udobnejše. Res je, ostajam ljubiteljica visokih salonarjev, a to še ne pomeni, da bi jih nosila cel dan, daleč od tega. V resnici se mi zdi prav super, ko nam moda ponuja dober kompromis med lepoto in udobnostjo. Vsaka izmed nas ima v svoji omari vsaj ene vrtoglave pete, za vsak dan pa postane zgodba povsem drugačna. Seveda si poleti  lahko omislimo lahkotne, usnjene in nizke sandale na trakove, za jesen pa je tukaj še nekaj modelov, ki vam bodo morda všeč. Kako torej biti elegantne in šik, četudi nosimo nizke pete? Tukaj je nekaj nasvetov.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Balerinke nove generacije

So resnično lepe, drugačne, ženstvene in po svoje tudi malo agresivne. Denimo živalski potisk ali kovice poskrbijo, da postanejo ti modeli novi in zato toliko bolj dobrodošli. Nikar ne pozabite na žamet in pentlje, ker jih bo ogromno in prav gotovo nikoli dovolj.

Stavite na ostale dodatke

Če ste v nizkih petah, potem je tako, da se morate poigrati z drugimi dodatki. Obroč za lase ali špangice, denimo, dizajnerska ali preprosto pomembna torbica, veliko lepega nakita. S temi dodatki bo prav gotovo tako, da boste super elegantne, tudi v nizkih čevljih.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Enobarvnost outfita zelo pomaga

Seveda so mi všeč potiski, rožice, pike, črte in še kaj bi se našlo, vendar je enobarven outfit tisti, ki vam bo največ dal. Lepo je, če si omislite eno ali največ dve barvi in ste v nizkih čevljih. Celota bo preprosto takšna, kot mora biti, in nihče vam ne bo očital, da bi morale obuti visoke pete.

Če niste najbolj visoke in nosite nizke pete …

… vedite, da visok pas najbolj pomaga. Opcija je tudi zelo dolg rob hlač, ker optično podaljša nogo, a zdi se mi dokaj zahteven, saj se hitro umaže. Visok pas pa je že skoraj nujen in v kolikor se odločite za krilo v eni barvi, bo učinek toliko boljši.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nikamor brez blazerja

To je zelo enostaven trik, ki se ga redno poslužujem. Blazer poskrbi za vse. Četudi imate kavbojke in navadno T majico, plus balerinke, vzemite blazer in boste takoj veliko bolj šik. Zakaj? Ker je blazer kos, ki zna vedno postaviti piko na i. Nujni sta vsaj dve barvi, bela in črna, dodala pa bi še pudrasto in navy blue.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.