Jesenski outfiti za klasično žensko

Jesen prinaša barve in o tem sem že veliko pisala, a poleg alternativnih modnih rešitev so tukaj tudi klasične, povsem zimske barve, s katerimi ne boste zgrešile. Da, so varna kombinacija, a ne nujno v slabem smislu. Lahko si omislite posebno torbico, morda salonarje z živalskim potiskom, lep pas, obroč v laseh ali veliko biserov in boste klasični opravi postavile piko na i.

Burgundy

Je tista čudovita rdeča, ki v sebi nosi tudi malo rjave in vijolične. Všeč mi je predvsem zato, ker gre z lakom za nohte in šminko v istem odtenku. Plus: je ravno prav intenzivna zato, da ste opažene.

Vir: Frankie Shop

Črna

Ok, priznam, da je v poplavi barv in odtenkov ne bi ravno izbrala, vseeno pa menim, da ima črna svoj šarm. Morda črna in nič drugega niti ne, a če ji dodate dober nakit, zna prav blesteti. Včasih je tudi rdeča šminka dovolj, da črna spregovori svojo zgodbo.

Vir: Frankie Shop

Rjava

Seveda je zimska in je tudi lepa. Primerna za vse priložnosti in čudovita z umazano belo. Ta odtenek, ki rahlo spominja na čokolado, je povrh vsega hvaležen. Sploh če imate lase ali oči v podobni barvi. In da, je dobra alternativa še bolj klasični črni.

Vir: Frankie Shop

Siva

Siva ima vsaj 50 odtenkov in to ni šala. Dejansko je lahko zelo svetla, že skoraj srebrna, ali pa izjemno temna in na meji s črno. Osebno bi izbrala svetlejšo, saj rahlo spominja na modro, kar mi je zelo všeč. Klasična, a vedno elegantna.

Vir: Frankie Shop

Kamelja

Pri kamelji pride plastenje različnih odtenkov zelo do izraza, zato je res super. Plašček je seveda na prvem mestu, a tukaj so tudi drugi kosi in vsak je po svoje zanimiv. Zelo mi je všeč tudi v usnjeni različici, saj deluje mladostno.

Vir: Frankie Shop

Bela

Snežno bela, takšna, kot jo obožujem pri Lauri Biagiotti, nesporni kraljici bele barve. Vedno deluje sveže, romantično in brezhibno. Seveda vam jo svetujem od glave do pete, brez zadreg, ker “ne bo preveč”, pravzaprav nasprotno, vas bo zelo pomladila.

Vir: Frankie Shop

Rumena ali gorčična

Ta odtenek dodajam zato, ker je na meji s kameljo in vem, da je zelo nosljiv. Ostajamo torej pri bazičnih tonih, ki zelo lepo sestavljajo žensko garderobo. V tem primeru se lahko odločite za črno, belo, bež, vse te kombinacije so še kako dobrodošle.

Vir: Frankie Shop

Vojaško zelena

Osebno mi je noro všeč in vedno imam občutek, da pristaja vsem ženskam. Z zlatim nakitom je popolna. Všeč mi je tudi s črno, ki jo malo ubije, ali pa z umazano belo, ki jo zelo poudari. In seveda je vedno v modi in zdi se mi, da bo tako še nekaj let.

Vir: Frankie Shop
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.