Jesenski paži, predvsem za +40

Cik cak je slogan te jeseni in ne, ne govorim o vzorcu, temveč o pričeskah. Če imate dolge lase, potem je morda čas, da si omislite spremembo. Saj vem, kaj pa jaz? Sem na isti barki, težava je v tem, da sprememb ne obožujem in se težko odločim, ampak priznam, da razmišljam v to smer. Najprej me je prešinilo, da bi si lahko naredila daljši fru fru, kar najbrž še pride. In potem sem pomislila, da bi se lahko prav postrigla in tako tudi lasem dala možnost, da malo pridejo k sebi.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ne glede na to, kakšna bo moja odločitev, so krajše pričeske tiste, ki so v tem trenutku najbolj aktualne. Veliko zvezdnic se je odločilo za spremembo, čeprav imam nekatere na sumu, da gre le za lasuljo. Druge so bile veliko bolj pogumne, kot denimo Kaia Gerber, ki je svoje čudovite lase postrigla do ramen. Tako ali drugače je lepa, priznam pa, da je imela z daljšimi lasmi drugačen šarm, bila je nekoliko bolj punčkasta in romantična, kar mi je bilo všeč. A glede na to, da govorimo o sodobnosti, so tukaj bobi in lobi, kot so jih poimenovali na drugi strani luže. Do ramen, malo čez ali celo malo krajši, razmršeni paži kraljujejo povsod.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Pravijo, da so te pričeske idealne po 40. letu, če vsemu dodamo fru fru, je še bolje. Obraz pride bolj do izraza, gubice na čelu so pokrite, omislimo si še nekaj pramenov in smo na konju. In da, lasje konec koncev tudi rastejo, tako da v kolikor nam ne bo všeč, bomo čez nekaj mesecev takšne, kot smo bile (to je bolj tolažba zame, ki se nikakor ne odločim). A kdo ve, morda vas še presenetim!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

In če je paž povsem naraven, ostanejo naravne tudi barve: od zelo svetlih odtenkov do čokoladno rjave. Juhu!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.