Mini krila za jesen

Slovo od poletja še ne pomeni, da se bomo morale odreči tudi nekaterim krajšim, lahkotnejšim kosom. Ravno jesen, v kolikor je še dovolj topla, dopušča kar nekaj zanimivih in za oko tudi izredno privlačnih stajlingov, kjer se poigravamo s kombinacijami poletnih in zimskih kosov. Tokrat so smernice izredno naklonjene tovrstnim duetom, zato bomo v njih večkrat celo presegle jesen in jih nosile vse tja preko novega leta, če ne kar vse do pozne pomladi. Pri tem se gre zahvaliti predvsem tokratni popularnosti škornjev, ki se bodo več kot čudovito prilegali tudi mini krilu.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tudi v tem primeru lahko trdim, da bodo mini krila letošnjo jesen najlepše zasijala prav v vlogi kostima, torej z blazerjem, podobi pa bomo lahko dodajale različne modele petk, vse od mules, salonarjev in prej omenjenih škornjev pa vse do tistih precej bolj grobih primerkov gležnjarjev in superg. Mini krila lahko izbiramo tudi kot samostojni element, celo kot statement kos, sploh kadar slednja nosijo živalske potiske, material, kot so tvid, semiš usnje, žamet in gladko usnje, pa tudi, ko so krojena asimetrično, z dodatkom gumbov, zadrg in podobnega.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Mini krila so zelo prefinjena tudi v kombinaciji s pleteninami, letos ponovno z oversize puloverji, tanjšimi puliji ter dolgimi, udobnimi jopami. Ta hip jih še lahko nosimo povsem samostojno, že čez nekaj tednov ali še prej pa bomo zraven dodale še moden, vpadljiv plašč, ženstveno ogrinjalo ali vsaj klasičen trenč.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.