Jesenska lepotna mavrica

Jesenski čas nam je prinesel tudi nekaj slabega vremena in dežja. Svoje počutje pa lahko izboljšamo z naslednjim zabavnim make-up trendom, ki bo dobesedno poskrbel za kanček mavrice v našem življenju. Mavrični trend pa lahko vnesemo v naš vsakdan na dva načina; prvi je s pomočjo igrivega make-upa, drugi, trajnejši pa z barvnimi toni las. Pri make-upu se osredotočimo na oči, te lahko poudarimo z različnimi odtenki. S pomočjo teh pa lahko poudarite tudi vašo naravno barvo oči, zato se pri izbiri pravih senčil malce pozabavajte. Ne bojte se med seboj pomešati različnih barv, linije pa bodo med seboj vseeno lepo zabrisane. Za dramatičen pogled izberite dobro maskaro in eyeliner, ki naj bosta obvezno črne barve, saj so že ostali odtenki dovolj vpadljivi. Tudi koža naj bo čim bolj preprosta; dober puder, nekaj bronzerja in osvetljevalca so ključ do uspeha.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

To jesen in zimo nekako bolj stremimo k barvitim pastelnim odtenkom, ki so zelo lepi na pogled. In vsak odtenek je zares nekaj posebnega, med seboj pa se vsi zelo ujemajo. Tudi na področju barv za lase je mavrični trend še kako in ter nikakor ne gre iz mode. Za ustvarjanje takšne pričeske potrebujete spretne roke. Če ste kreativne, lahko takšen učinek dosežete kar doma, kar nekaj youtube posnetkov vas bo vodilo čez celoten proces. Po drugi strani pa lahko obiščete tudi frizerje, pri katerih je želen rezultat zagotovljen. Pri intenzivnejših barvah morete vedeti, da se izredno hitro spirajo, kar je lahko dobro, če rade spreminjate barve in preizkušate različne odtenke. Še ena plat barvitih odtenkov, sploh če so izredno svetli, je tudi ta, da se barve v večini  ujamejo le na izredno svetle lase. Tako za temnolaske res priporočamo obisk strokovnjakov, saj svetlenje las velikokrat poškoduje lase.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.