Jesenski trendi, ki so nam všeč

Poleg črne, ki jo bo seveda na pretek, in to je tudi trend, ki se ponavlja vsako zimo, je tukaj rdeča, kot zanimiva novost. Od Valentina do ostalih oblikovalcev, predlagali so jo skoraj vsi in marsikdaj v ognjeni različici. Zahtevno, vem, zato ne verjamem, da nas bo osvojila, prej bi rekla, da si jo bomo tu in tam privoščili, zmerno in pametno, kot zmeraj. In potem so tukaj še ostali trendi, ki so morda nekoliko bolj privlačni, vsaj za moje oči. Poglejmo.

Resice

Pri resicah je vedno tako, da malo tvegamo. V smislu, da v kolikor jih je preveč, se hitro spremenimo v cowboya, in to nam ni najbolj všeč. Ampak če so zmerne in elegantne, no, potem celi figuri podarijo zanimivo gibanje, kar je super.

Area
Philosophy di Lorenzo Serafini
Boss

Napihnjeni rokavi

Tukaj so slike iz modnih revij, ki seveda vedno pretiravajo. Normalno življenje in vsakdanja jesen bosta ponujala predvsem bluze z velikimi rokavi. Gre za kose, ki jih nosimo samostojno in so super za dober stil, sploh s hlačami z visokim pasom.

Isabel Marant
Max Mara
Chanel

Zlata barva

Meni je všeč, a predvsem v smislu majhnega dodatka. Sicer je za kakšno večerno priložnost zlata super, a načeloma je tako, da je ne oblečemo ravno od glave do pet, ker bi bilo preveč. Na modnih revijah smo videli veliko lesketanja, sporočilo pa je enostavno: večerni kos lahko postane tudi dnevni, če se tako počutimo.

Bottega Veneta
Oscar de La Renta
Tom Ford

Usnje

Bo nepogrešljivo, sploh jeseni. Da ne bo prevelikih dram: stavite na navadno jakno, blazer, hlače ali midi krilo. Saj so plašči super, vendar ne za vse ženske in tudi ne za vse priložnosti. Glede usnja sem dokaj konzervativna in imam rada bazične kose, saj jih potem tudi nosim.

Tod’s
Alexander McQueen
Fendi

Karo vzorec

Morda je najboljša investicija ta hip. Sicer pa je tako, da sem prepričana, da imate v omari že kar nekaj kosov na karo. No, če kupite še kakšnega, ne bo nič narobe: prepričana sem, da ga boste nosile! Top kos ostaja blazer, ravno krojen, daljši in po svoje zelo enostaven.

Louis Vuitton
Tory Burch
Burberry

Kostim

Ni kaj, se ga še ne bomo znebile, sicer pa je tako, da ga sama res ne bi vrgla v koš. Meni je super zato, ker je sinonim elegance in nove barve so res zelo lepe. Sicer mrzla sezona prinaša predvsem temne tone, a tu in tam so določeni prebliski, ki bi si jih z veseljem privoščila. In bela je na prestolu.

Marc Jacobs
Gucci
Altuzzara
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.