Prihajajo tedni za trenč

Tako je, počasi se bo potrebno sprijazniti z dejstvom, da se vroče poletje poslavlja in čeprav lepi, topli dnevi še zdaleč niso rekli zadnje, bomo poležavanje na plaži in kopalno sezono nasploh v kratkem preložile na naslednje leto. Noči in jutra nam že dajejo vedeti, da je na pragu jesen in z njo čas za novo, večplastno podobo v sklopu zadnjih modnih zapovedi. Poleg pletenin, suknjičev in zaprtih čevljev med glavne elemente prehodne sezone vsakokrat štejemo tudi trenč, brez katerega tako spomladanski kot jesenski tedni pač ne bi bili isti. Znova bomo modne in šik v tem prelepem, klasičnem, pa vendar tudi zelo sodobnem vrhnjem kosu, ki nam bo olajšal marsikatero muhasto vreme nove sezone.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

To je eden tistih kosov, v katerem se dobro počutimo prav vse, saj ni le uporaben v dežju in vetru, temveč je to tudi dobra modna rešitev, ko pri celotni podobi potrebujemo statement dotik. Vsekakor bomo tudi tokrat na vrsto prišle vse ljubiteljice elegance, saj smernice vračajo med precej bolj ženstvene linije, torej poudarjena ramena in ozek pas, ravno pravšnja dolžina in barvni nabor, v katerem bomo zažarele tudi v najbolj sivih jesenskih dneh. Poleg najpopularnejše peščeno rjave in črne bodo zaželeni tudi temni in električni odtenki modre, travnato, limetino in vojaško zelene, temno rjave, pink in rumene, zelo IN pa bomo tudi v vzorčastem trenču, sploh v karo, kačjem in celo logo printu.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Seveda ne gre niti v tem primeru zanemariti vpliva retro mode, še najbolj tiste iz preteklih 90., kjer so linije veliko bolj možate ter nasploh bolj oversize. V takšni stajling zgodbi so skoraj obvezni punk gležnjarji, usnjen trenč ter za piko na i tudi retro kavbojke z visokim pasom in širokimi hlačnicami. A ker vem, da slednje ni za vse oziroma vsak okus, sploh pa ni primerno za vse generacije, so tu tudi naravnost čudovite kombinacije klasično rjavega trenča, prefinjenih hlač, bele srajce ali čutne bluze ter minimalističnih sandalov, pa kasneje udobnih loafers čevljev ali še bolje, visokih škornjev s peto.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.