Must have prehodnega obdobja: pleten brezrokavnik

Temperature se nižajo in jesen se približuje. To prehodno obdobje prinaša nekaj novosti med modnimi in lepotnimi trendi, nekaj smo vam jih že predstavili. Med must have modne kose spada tudi pleten brezrokavnik, ki je eden izmed najbolj vsestranskih za ustvarjanje jesenskih outfitov. Tega so vzele za svojega fashionistke po vsem svetu in kombinacij je zares veliko, saj ga zelo enostavno lahko vključite v svoj vsakdan. Inspiracijo lahko črpate iz številnih fotografij, na katerih pleten brezrokavnik nosijo znane osebe, kot sta Victoria Beckham in Bella Hadid.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Pleten brezrokavnik lahko nosimo vsak dan na jeans in navadno belo srajco, saj bo ta lepo začinil še tako basic oprave. Zelo šik bo izpadel tudi v kombinaciji z bolj elegantnimi hlačami, ki so to hladno sezono pravi hit, za dodatno udobje pa pod brezrokavnik nosite navadno T majico. Prav tako paše na usnjene modne kose, na primer na usnjene hlače, spodaj pa lahko oblečete puli majico. Seveda pride ta lepo do izraza na bolj ženstvenih kosih, na različne dolžine oblek pa lahko oblečete pleten brezrokavnik. Fashionistke ga kombinirajo tudi z mini krilom in oversized srajco, ki spominja na moško. Svoje modne izbire pa ne pozabite popestriti tudi z barvami, ki igrajo pomembno vlogo tudi v mrzli sezoni.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Pri izbiranju svojega pletenega brezrokavnika lahko posežete po bolj enostavnih krojih, enobarvnih, brez vzorčkov. Veliko modnih znamk pa ponuja zabavno izbiro z vzorčki – od kara, pikic, geometrijskih likov, rožic in še in še. Barve, ki prevladujejo, pa so nevtralni odtenki bele, bež, sive in črne. Pa tudi bolj udarni odtenki rumene, rdeče, zelene, oranžne in modre. Tovrstni kos boste zagotovo veliko ponosile, ta pa vas bo v bolj mrzlih mesecih tudi grel.

vir: Olive
vir: Zara
vir: Mango
vir: Vergle
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.