Pet čudovitih stvari, ki jih lahko naredite za vikend

In medtem ko se jih lotevate, mislite name, ker sem z vami! Povem vam: vikendi so super zato, da si napolnimo baterije, dobimo nove ideje, si odpočijemo in se ponovno zaljubimo v partnerja. No, še prej v sebe! Po poletju se mi zdi še kako pomembno, da si vzamemo kakšen dan brez obveznosti, tudi zato, ker smo imeli letos res posebno poletje … Seveda lahko počnemo veliko stvari in tukaj je nekaj mojih najljubših.

Nega obraza

To je pravi čas za vse te lepotne obrede in zato, da koža pride ponovno k sebi. Saj vemo, kako je s toplo sezono: se nam preprosto ne da, ker je vroče. No, zdaj je čas, ko morate vzeti kožo v roke in ji podariti le najboljše. Vikendi so super za spa trenutke, bodisi doma ali pri strokovnjakinji, pomembno je, da si privoščite te trenutke samo zase.

Vir: Pinterest

Nove modne kombinacije

Če imate uro časa, zna biti to kar izziv. Jaz grem v svojo omaro in začnem iskati kose, ki jih običajno ne nosim. Nisem pozabila nanje, a preprosto ne pridejo na dan. Ker so mi še vedno všeč, iščem zanje nove kombinacije, ki bi bile v tem trenutku praktične. Torej kavbojke, dolge jope, T majice, bluze in podobno. Nakar grem v škatle z nakitom in sestavim nekaj dobrega.

Vir: Pinterest

Posteljnina in spalnica

Spalnica prav gotovo ni prostor, v katerem “le spimo”. In tudi posteljnina potrebuje nekaj pozornosti. Všeč mi je, ko so rjuhe sveže in dišeče, všeč mi je tudi, ko lahko kaj spremenim. Dodam blazino, zamenjam patchwork ogrinjalo in še kaj bi se našlo. Vikendi so super zato, da vsaj malo spremenimo videz svoje spalnice, saj nam bo tako še bolj všeč.

Vir: Pinterest

Nekaj sladkega

Jaz bi pekla od jutra do večera in čeprav je potem tako, da je vsega hitro preveč, me ta obred zelo sprošča. Kreativnost v kuhinji je pomembna na vseh področjih in super se mi zdi, da v tem procesu lahko vključimo tudi otroke. Tako nastanejo lepi rituali, predvsem z mamami, in rodijo se tudi nove dobrote, ki morda niso perfektne, a nič zato, saj je prav v nepopolnih stvareh največja čarobnost.

Vir: Pinterest

Skok v morje

September je čudovit in nam bo zdaj podaril noro lep vikend. Ni kaj dodati, zdaj ali potem šele naslednje leto. In morje je čisto, mirno, terapevtsko, zato ne zamudim niti pol trenutka in se prav veselim vode, sonca in branja knjige. Mislim, da je tega tako ali drugače premalo, zato ujemite te drobne trenutke sreče, ker pomenijo največ.

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.