Kaj letos nositi z modno rjavo

Že res, da ta mesec obračamo nov list in leto 2020 s seboj prinaša veliko svežih trendov, pa vendar ostaja zelo jasno, da se modnosti rjave še vedno nismo pripravljene odreči. Nekako je nadomestila popularnost črnine in dandanes zanjo prostor v svoji omari najdemo prav vse, pa čeprav nam morda ni ravno pisana na ten kože, barvo las ali barvo oči. V naslednjih mesecih jo lahko torej pričakujemo v polnem obsegu, s čim pa jo bomo nosile v nekoliko prenovljenih outfitih, pa preverimo v nadaljevanju:

Veliko usnja – to je veljalo že za letošnjo zimo in bo veljalo tudi v nadaljevanju, vse dokler bodo temperature dovolj nizke in nam v težkih, usnjenih kosih pač ne bo prevroče. Predlagam, da izbiramo med rjavim trenčem, usnjenimi hlačami in/ali vsaj usnjenimi škornji v rjavi, ki jih kombiniramo s preostalimi odtenki rjave v obliki blazerjev, tankih pulijev in midi kril, prav tako pa bomo pri usnju zadele v polno s pastelnimi toni modre, pink in rumene ter seveda s klasiko, kot sta bela in bež.

Pinterest
Pinterest
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Veliko rdeče – ki je morda sprva morda ne bi ravno pripisali odtenkom rjave, pa vendar je to look, ki nekako dominira ta hip. Izbirajmo torej med popolnoma rdečim outfitom, kjer rjava ostane le obutev, modne so kombinacije rdečega krila in rjavih pletenin, rjavega plašča in rdečih oblek ter rjavih hlač in rdečih bluz. V tem kontekstu se lahko poigravamo tudi pri ličenju in drobnih dodatkih, kjer prav tako ostajamo zelo klasično navdihnjeni.

Pinterest
Pinterest
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Veliko vzorcev – torej vse od tistih divjih živalskih pa do cvetličnih, abstraktnih in zelo poletnih, v družbi rjave bomo dosegle ogromno. Te mesece razmišljajmo v smeri leopardjih in kačjih vzorcev, medtem ko bodo toplejše temperature vsekakor namignile na razmerje rjave in tropskih vzorcev.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.