Ali ste pripravljene na nove kavbojke?

Resnici na ljubo sem že nekaj časa imela na sumu, da bodo te kavbojke postale super slavne. Niti ne zato, ker so noro lepe, so pa vsekakor posebne. In morda je celo napočil čas, ko smo se ženske naveličale starih modelov in si zato želimo nekaj novega. Sem za visok pas in tudi za ohlapno obliko, a v tem primeru moramo dodati vsaj dva še elementa, ki morda nista tako “že videna”.

@gypsohila.jpn
Frankie Shop
Iro
Liu Jo

Prvi element je oblika na korenček in priznam, da nikoli ni bila na vrhu lestvice mojih priljubljenih oblik. Sem bolj za ravno in dovolj dolgo ali pa crop, torej do gležnjev, a to je stvar okusa. Drugi element je zelo vidna elastika v pasu, kar povzroča neke vrste nabranosti jeansa. Povrh vsega dodajte še pentljo, seveda iz jeansa in namesto pasu. Saj vem, rezultat zna biti malo nekonvencionalen, a morda smo iskale prav to. Morda.

H&M
& Other Stories
Pinko

Ko sem se lotila pregleda novih lookbookov različnih znamk, sem ugotovila, da so si nove kavbojke izborile že kar nekaj priljubljenosti ter privrženk in zato jih bomo prav gotovo opazile na ulicah. Vprašanje je: ali so za vsako žensko? Izključila bi curvy ženske zato, ker že sama oblika poudari zadnjico in boke, torej raje ne. In kakšna je primerna obutev? Pete, vsekakor, pa tudi nižji škorenj ali gležnjar.

Iro
Amazon

Priznam, da me super visok pas vseeno pusti malo skeptično … Zdi se mi, da so vmesne odločitve še vedno najboljše. No, bomo videli!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. O groza od groze niti enih teh grozljivo grdih hlač nebi dala gor niti za nevem kako plačilo…res nisem talent niti oboževalka takih oblačil…in še bom kar svoje mode držala in nosila tisto v čemer se dobro počutim…za te vaše hlače pa hvala tisočkrat in jih kar vi sami nosite…

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.