Kaj morate zložiti v poletno potovalko

Morda se prav te dni odpravljate na dopust in vem, kako je takrat, ko pripravljamo kovčke. Milijon stvari in nič pametnega ter, lepo prosim, samo en kovček? To je praktično nemogoče … Pa vendar, prostor je mnogokrat omejen in zato je kar dobro, da smo čim bolj organizirane. Torej, že veste, kaj vse boste vzele s sabo? Jaz postanem za te zadeve kar praktična, saj imam ves čas potovalke po rokah in zato že vem, kaj potrebujem, sploh poleti.

Ne pozabite na kopalke

Enodelne, dvodelne ter vse tiste, ki poskrbijo, da se počutite lepe in privlačne. Kopalke niso več le zato, da ste na plaži praktične, morate biti tudi lepe in urejene. Pozor torej s starimi modeli in tistimi, ki niso več za nikamor. Četudi boste na plaži same, vedite, da je dobro imeti kopalke, ki poskrbijo za dvig samozavesti.

Vir: Pinterest

T majice

Bele so nujne, potem še vse ostale. Poleti je tako, da se več potimo, zato imejte s sabo kar nekaj modelov T majic, različne vzorce in modele. Vedno pridejo prav, s kratkimi hlačami ali krili, pa tudi takrat, ko potrebujete majico za na plažo.

Vir: Pinterest

Bombažne hlače, dolge in kratke

So zelo praktične in hvaležne. Osebno imam zraven vsaj štiri modele: kratke, bermuda, dolge in še jeans. In prav v letošnjem poletju, ko je vreme tako spremenljivo, je kar dobro, da se pripravite na dež in večere, ko ni najbolj toplo. Vem, da smo ženske bolj praktične, zato bomo prej izbrale hlače, kot obleko: nanje nikar ne pozabite.

Vir: Pinterest

Nakit

Postavi piko na i. Večji uhani, zapestnice in ogrlice, ki jih lahko nosite eno čez drugo. Za najbolj preproste trenutke in outfite je nakit tisti, ki reši vse zagate. Zlata barva lepo poudari zagorelo kožo in če so kosi večji, toliko bolje! Ne bojte se čudnih ali inovativnih oblik, zdaj je čas, ko lahko eksperimentirate.

Vir: Pinterest

Osnovni make-up

Ne pretiravajte z ličili, a je vseeno dobro, če imate s seboj nekaj pripomočkov, ki bodo poskrbeli, da se boste počutile dobro in urejeno. Torej: set za urejanje obrvi, maskara, črn svinčnik za oči, šminka, bronz barva za lička. Čim manj pudra, raje uporabljajte BB ali CC kremo in dovolite koži, da normalno diha.

Vir: Pinterest

Nega las

Vem, da so velike embalaže šamponov, mask in balzamov nepraktične, a lase morate negovati. Torej če greste v kraj, kjer so trgovine in ni težav z nakupi, potem je najbolje, da kupite vse na licu mesta. V nasprotnem primeru nabavite manjše, prazne embalaže in jih napolnite s preparati, ki jih uporabljate doma. Nikar ne pozabite na masko za lase, ki je poleti zelo pomembna.

Vir: Pinterest

Dolga obleka

Morate imeti vsaj eno, ker je prav gotovo tako, da si boste vzele vsaj en večer in šle nekam ven. Dolga obleka je prav narejena za te priložnost in poskrbi, da se počutite seksi. Lahko jo nosite z nizkimi čevlji, tako da bodo pete počivale doma. Če je obleka plisirana, se prav gotovo ne bo zmečkala in ve boste zelo srečne.

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.