Ni poletja brez sončnic, tudi v modi

So določeni elementi narave, brez katerih tudi moda ne bi bila ista. Vsaka sezona nosi svoje, poletje pa je nedvomno močno zaznamovano prav s polji sivke in sončnic. Slednje v naš vsakdan vnašajo ogromno veselja in pozitivnosti, saj z odtenki rumene in rjave poskrbijo, da zasijemo kot čudovit poletni cvet. Slednji dve barvi sta že sami po sebi pravi modni hit letošnje vroče sezone, pa vendar ostaja veliko prostora tudi za potiske sončnic, ki jih ponovno najdemo na kosih od glave do pet. Gre pač za detajl, ki deluje mladostno in igrivo, z njim pa popestrimo še tako monotono garderobo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Zelo so mi všeč nežne bluze in obleke s pentljo, ki tokrat nosijo tudi potiske sončničnih cvetov, kar na primer dokazujejo tudi tiste iz kolekcije modne hiše Dolce & Gabbana. Vse kaže, da bomo v njihovi družbi uživale še pozno v jesen, kar pomeni, da so kosi, v katere morda vlagamo ravno ta trenutek, hkrati tudi odlična naložba za našo jesensko podobo. Poleg bluz in oblek gre poudariti tudi krila, predvsem tista midi dolžin, lepo krojena na A oziroma zvončasto, zraven katerih to poletje najraje nosimo kak crop top, bodi ali morda boho top z golimi rameni, napihnjenimi rokavi ter obilico volančkov in naborkov.

Pinterest
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Za najbolj drzne so tu tudi hlače, posute s podobo sončnic, seveda povsem v retro stilu, torej tiste z visokim pasom in širokimi hlačnicami. Ta poletna lepotica pa tokrat sega celo po modnih dodatkih, posebej prikupna je med obutvijo in nakitom, zelo IN pa bomo nedvomno takrat, ko si jo bomo omislile med odštekanimi sončnimi očali ali kot dekoracijo v laseh, v podobi velikih špang ali morda elegantne, svilene rutke.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.