Kaj obleči, če imate trebuh

Nisem prepričana, da o tem nisem že pisala, a tokrat želim odgovoriti bralki Brini, ki mi je pisala s prošnjo, da bi ji pomagala. Z leti je nedvomno tako, da smo ženske nagnjene k temu, da se odvečni kilogrami kopičijo prav v predelu trebuha. Ni enostavno opazovati postavo, ki se spreminja in prav tako ni enostavno, sploh po dolgem dnevu, iti ven na zdrav in daljši tek. Vse jasno, drage moje, vseeno pa vam povem, da je lep videz kombinacija vseh teh faktorjev: telovadbe, prehrane in inteligence takrat, ko izbiramo oblačila. Trebuh je lahko tudi posledica nosečnosti, lahko pa ste preprosto nagnjene k nalaganju odvečnih kilogramov na tem delu telesa. Za vas sem torej sestavila nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali k vitkejšemu videzu in resnično dobro delujejo.

Pazite na potiske

Seveda si jih lahko privoščite, a ne na predelu trebuha, sploh ne, v kolikor so večji. Denimo hlače na rože ali velike pike niso za vas, sploh če se nahajajo na trebuhu. Pri potiskih je vedno tako, da si jih privoščimo na predelih, za katere menimo, da so brezhibni, ker potisk pritegne pozornost, zato le pazite, kje se nahaja.

Vir: Pinterest

Nizek pas ni za vas

Sicer se v tej fazi življenja sprašujem, za koga pravzaprav je, a to je druga zgodba. Nosili smo ga veliko in bili prepričani, da ne bo nikoli iz mode. Pa se je zgodilo tudi to. Nizek pas stisne trebuh in poskrbi, da zgornji del leze čez pas, kar seveda ni elegantno. In to drži tudi (ali predvsem) za legice.

Vir: Pinterest

Ne izbirajte kratkih jaken in bund

Seveda podobno velja za krop tope. Te kratke dolžine niso za vas zato, ker samo dodatno poudarijo predel trebuha, ki pa ne potrebuje pozornosti. Prej je tako, da ga morate nekako omiliti. Povrh vsega so kratke puhovke še večje od normalnih in so mišljene samo za vitka in visoka dekleta.

Vir: Pinterest

Rez pod prsmi

Ni za vas, izgledale boste, kot bi bile noseče. Osebno mi je ta stil všeč, a resnici na ljubo zahteva vitkost in noro visoke pete, drugače se tudi manekenka spremeni v bodočo nosečnico. Ta rez je za vas nehvaležen, bolje je, da je pas spuščen in prav normalno visok ali rahlo višji, vendar ne pod prsmi.

Vir: Pinterest

Ne zapenjajte jop in blazerjev

Na splošno je bolje, če so odpeti, v vašem primeru pa sploh. Dolg blazer je vedno dober trik zato, da se trebuh vsaj malo skrije, ve pa ostanete elegantne. Podobno velja za jopo ali daljšo pletenino, naj bo vse nekoliko bolj mehko in naravno, zato pozabite na gumbe in zadrge, jih ne potrebujete.

Vir: Pinterest

Perilo!

Resnično vam svetujem, da izberete perilo za oblikovanje postave. Je odlično in dela čudeže! Če ste v hlačah, krilu ali obleki, sploh ni važno, saj so super elesatične hlače ali bodiji zelo pametna izbira in v hipu odvzamejo nekaj centimetrov, pa tudi ve se boste počutile veliko bolj samozavestno. In vedite, da perilo za oblikovanje postave ni grdo, zna biti ravno prav retro in tudi seksi.

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.