Kaj obleči, če ste močnejše postave

Srčno upam, da zdaj že veste, da uporabljamo modo zato, da nam pomaga. In v kolikor imate nekaj kilogramov odveč ali pač “odvečne kilograme”, se, prosim, ne obremenjujte, kajti vsaka ima svojo rešitev in ve niste izjema. In mislim, da ste tudi dojele, da vam ne bom nikoli svetovala črne barve ali krojev, ki izgledajo kot šotori, ker to nisem jaz in tudi ve ne bi bile zadovoljne ali srečne, če bi vas odela v obleke brez oblike. Drage moje, pomlad je tukaj in to je odlična priložnost, da se malo opogumite in poskusite ujeti trende, predvsem pa barve, romantiko, nežnost in ženstvenost, ki so v zraku. Za vas sem izbrala nekaj različnih stilov in srčno upam, da dobite kakšen dober nasvet.

Vir: www.curvissa.co.uk

Bela, čipkasta, boho bluza

Je ravnega kroja in gladka, bombažna in zelo preprosta. Čipka seveda naredi svoje: na rokavih, žepu, ovratniku, robu, nekako gre za detajl, ki mora biti prisoten. Nosite jo s kavbojkami, prednost pa je seveda v kroju, ker je ohlapen in zelo uporaben, vas ne bo vezal in zaradi dolžine je tako, da jo nosite tudi zunaj, kar vem, da vedno pride prav.

Vir: www.curvissa.co.uk

Potiski in volančki

Načeloma je tako, da znajo biti moteči, ko je ženska močnejša, ampak v letošnji sezoni jih je ogromno in se temu trendu ne boste mogle izogniti. Kako ga torej nosite? Prvo pravilo: brez volančkov na trebuhu. Drugo pravilo: ne bojte se barv ali potiskov, preprosto so, zato jih mirno nosite. Tretje pravilo: tudi od glave do pet je ok, če se le počutite. Nikar ne pozabite, da je vse v glavi!

Mango Violeta pomlad 2018

Močne barve, kot akcent

Mislim, da so barve zelo povezane z osebnostjo ženske, ki jih nosi. Stavite torej na intenzivne tone, ker vedno pridejo prav in bolje je, če jih kombinirate s črtami, pikami ali rožami, čerpav je tudi enobarvna podoba zelo zanimiva, sploh v smislu kostima alii obleke. Pazite, da je pas viden, nikar ne izberite kroja, ki je popolnoma raven, ker vas naredi še večje. Denimo srajčna obleka je ok, ampak nujno s pasom, da se opazi razlika med spodnjim in zgornjim delom telesa.

Mango Violeta pomlad 2018

Črna in bela, čipka in pike

Tudi vse hkrati, zakaj ne. S črno in belo je resnično tako, da ne morete zgrešiti, zato gre za “varno” modno kombinacijo, ki pa vedno pride prav. Tudi v smislu male črne obleke, ki pa jo obogatite z biseri ali ruto s pikami. In ko sem že omenila pike, naj povem, da so zelo bontonske, klasične in elegantne, zato jih lahko vedno mirno dodate.

Mango Violeta pomlad 2018

Nova generacija kostimov

Kot sem že prej omenila, je color block kombinacija za kostime zelo dobra. Seveda boste bolj opazne, zakaj pa ne bi bile? Nima smisla, da se skrivate v množici, ker ste lepe, in v kolikor vam manjka malo samozavesti vedite, da ima vsaka izmed nas svoj svet in perfekcija ne obstaja. Verjemite, da si lahko privoščite nekaj zelo barvitega in tudi odbitega, ampak se v tem kosu morate počutiti. In ne dovolite nikomur, da vam govori, da je preveč, ker o tem odločate samo ve. Same.

Mango Violeta pomlad 2018

Pomembnost jaken, plaščev, trenčev in blazerjev

Morajo biti vidni, lepi, opazni, drugačni. Dobro je, da imate v svoji omari nekaj kosov, ki so drugačni. Super, da imate bež trenč, a morda si lahko privoščite tudi belega, rdečega ali roza. Podobno velja za blazerje in ostale vrhnje kose, poigrajte se z barvami in jih kombinirajte s povsem enostavnimi oblekami ali hlačami. Zelo dobro je, če imate na sebi en kos, ki je opazen, tako ste tudi lepše.

Vir: www.curvissa.co.uk

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.