Potiski in vzorci, ki so trenutno v modi

Verjamem, da ste tudi same opazile, kako vse cveti! Cvetijo obleke, dolge ali kratke, blazerji in hlače, cvetijo torbice, sandali in obroči v laseh. Cveti tudi make-up, ki s čudovitimi barvami spominja na vrtove in poletne sladolede, zato lahko rečemo, da je vse okoli nas čudovito bogato. Kakšen se vam zdi ta trend, vam je všeč?

Vir: Vanity Fair
Vir: H&M
Vir: Vanity Fair
Vir: H&M
Vir: Zara
Vir: Zara

Če si ne morete privoščiti dragih oblek, naj povem, da tudi nizkocenovne znamke ponujajo veliko na tem področju. Rože so majhne ali velike, našle boste mnogo dolgih oblek, prav do tal, ki jih nosimo z nizkimi sandali. Blazerji so cveteli že pozimi, zdaj pa se ta trend nadaljuje in seveda topla sezona omogoča tudi malo več eksperimentiranja, tako da lahko vse potiske pomešamo med seboj. Črte, pike, rože, vse je ljubko in nosljivo, če pa se igrate s potiski, pazite, da ne pretiravate z barvami.

Vir: Vanity Fair
Vir: Neiman Marcus
Vir: Neiman Marcus
Vir: Neiman Marcus
Vir: Neiman Marcus
Vir: Vanity Fair
Vir: H&M

Potiske lahko nosite tudi s kosi, ki so povsem navadni ali gladki; če se pač ne počutite ali imate občutek, da bo vsega preveč, potem si privoščite le en kos, ki je močno obogaten z rožami. Dolga obleka je vsekakor zelo poletna in lepa, a ni za vse; majhne rožice pa so potisk, ki ga boste lažje nosile, in velike niso primerne za močnejše ženske. Enako velja za druge kose, zato če ste ženske z oblinami, raje stavite na majhen potisk rož, saj ga boste raje in lažje nosile. Tudi ohlapne jakne v smislu kimona so dobra izbira: nosimo jih kar s kavbojkami, dolgimi ali kratkimi, in navadno T majico ali majico brez rokavov.

Vir: Zara
Vir: Vanity Fair
Vir: H&M
Vir: H&M
Vir: Vanity Fair
Vir: H&M
Vir: H&M

Moda nam v tem trenutku ponuja tudi allover rože, torej od glave do peta, kar se mi zdi dobra izbira za drzne in tiste, ki jih znajo nositi. Nikar ne pozabite, da določeni kosi delujejo le na rdeči preprogi ali v reviji, v realnem življenju postanejo nekaj zelo abstraktnega, predvsem pa neelegantnega. Zato raje ne tvegajte in dodajajte postopoma, tako da se boste na koncu vedno dobro počutile. Poskusite z belo podlago, ker je veliko bolj poletna in potem se poigrajte tudi z dodatki, kot so tanki pasovi, balerinke in superge, male torbice, rute v laseh ali okoli vratu.

Vir: Zara
Vir: Vanity Fair
Vir: H&M
Vir: H&M
Vir: Vanity Fair
Vir: H&M
Vir: Zara

Osredotočila sem se na rože, v resnici pa so tukaj tudi pike, črte in še marsikaj, pravila pa ostajajo povsem ista. Pri pikah je morda tako, da jih lahko pomešate po želji, saj vedno delujejo elegantno in osebno so mi tudi zelo všeč.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.