Kaj obleči za kanček drugačnosti

Vsekakor je potrebno v tem primeru računati na barve oziroma barvne kombinacije, pa tudi bogatejše, razkošnejše materiale, ki drug z drugim tvorijo super vpadljive in že na prvi pogled zelo zanimive kose. Tokrat je torej govora o patchwork izdelkih oziroma krpankah, s katerimi nedvomno še tako bazično oblikovanim kosom dodamo naziv statement oblačila. Morda drži, da je takšna garderoba precej zahtevna iz vidika kombiniranja, pa vendar jo mnoge ljubiteljice mode zelo samozavestno združujejo celo s preostalimi tekočimi trendi, tudi z drznimi vzorci in divjimi barvami.

Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda

To hladno sezono so med najpopularnejšimi patchwork kosi pristale tri različice – tista z usnjem, s pleteninami ter tista z denim kosi. Ne glede na to, kateri material bo v našem primeru igral glavno vlogo, je dejstvo, da je takšen trend letos zavzel kar celotno žensko podobo. Tovrstne kose namreč najdemo od glave do pet, izredno modni so naprimer patchwork puloverji in dolge jope, zelo kul delujejo denim ali usnjeni kosi, sploh kavbojke, krila in kombinezoni, čisto posebno mesto pa pripada vrhnjim kosom, med katerimi toplo priporočam eleganten, dolg plašček.

Burberry
Oscar de la Renta
Rosetta Getty
Loewe
Ganni

Med dodatki poglejte predvsem med debele, tople šale in kape, čudovito lahko izpadejo tudi ogrinjala, katera v hladnejših dneh elegantno nosimo kar preko vrhnjih kosov, nenazadnje pa ne gre zanemariti niti modnosti patchwork škornjev in gležnarjev, tokrat predvsem v temnejših in nevtralnih tonih.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.