Trendi na področju party videzov

V vseh trgovinah je mogoče opaziti praznični pridih in vse se vrti okoli party videzov, ki so primerni za zabave. Verjamem, da se boste tudi ve v decembru udeležile različnih druženj in za vas so zbrani najbolj in trendi te zime. Med must have oprave spada hlačni kostim, ki velja za enega najbolj modnih in sofisticiranih videzov. Naj bo vaša decembrska izbira še bolj posebna; v igri so različni potiski od kara do pikic, veliko vlogo pa igra tudi material, ki se največkrat sveti. In če imate rade svilo in saten si lahko omislite nov kombinezon, ki bo izredno šik. Če pa bi raje dodale le kanček satena v svojo party opravo, pa izbirajte med različnimi topi. S klasično srajco ne morete zgrešiti; med odtenki pa se raje izogibajte močnim barvam. Najbolj in so pasteli ter nevtralni odtenki.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nina Ricci, www.net-a-porter.com
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Vse, ki obožujete bleščice, pa si lahko v tem času zares date duška. Te brez dvoma spadajo med party trende v različnih oblikah. Poskusite z obleko z bleščicami in se poigrajte pri izbiri krojev. Izredno lepe so nekoliko krajše obleke z dolgimi rokavi, ki imajo razgaljen hrbet. Če ste bolj za hlače, si omislite blazer z bleščicami in ga kombinirajte z elegantnimi hlačami ali kombinezonom.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Saint Laurent
vir: Pinterest
Norma Kamali, www.net-a-porter.com

Pa še zadnja dva trenda, ki nikoli ne gresta iz mode. Prva je črna obleka, ki se zagotovo skriva v naših omarah. Le-to lahko brez skrbi reciklirate vsake toliko časa in jo popestrite z drugačnimi modnimi dodatki. Črna obleka spada pod tiste kose, v katere se splača investirati in poiskati takšno, ki jo boste lahko nosile tudi večkrat. Zadnji trend pa vsebuje modni detajl perja, ki doda luksuzno noto vsakemu kosu. Jakne in različni topi s perjem so izredno IN ta hip in veliko modnih trgovin ponuja različne modele za vsak okus.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Melissa Odabash, www.net-a-porter.com
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Alice + Olivia, www.net-a-porter.com
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.